dyfashion.ro

Esarfele, accesorii ale sezonului rece!

esarfele-accesorii-wow-ale-sezonului-rece-1
Pline de feminitate, esarfele au rolul de a da un plus de stil si eleganta oricarei tinute. Acest accesoriu, indispensabil din garderoba femeii moderne, are si menirea de a ne proteja in zilele geroase de iarna. O multitudine de culori, stiluri, tesaturi si marimi poti intalni pe rafturile magazinelor. Esarfele pot fi confectionate din aproape orice material: incepand cu lana naturala, casmir, bumbac si incheind cu fibre artificiale si sintetice.

Esarfele accentueaza feminitatea si frumusetea femeii, mai ales daca sunt alese cu bun gust si sunt purtate corect.

In continuare iti spun in ce combinatii poti purta esarfele pentru a avea un look de iarna reusit.


Esarfa Top Secret S024208 Cream


Te pregatesti pentru o cina romantica la restaurant alaturi de iubitul tau? Poarta o rochie neagra simpla, mulata pe corp si da putina sclipire tinutei cu aceasta esarfa cu paiete. O poti purta atat infasurata o data in jurul gatului si atarnand pe piept, cat si pe umeri pe durata cinei. Te asigur ca il vei cuceri!

esarfele-accesorii-wow-ale-sezonului-rece-2esarfele-accesorii-wow-ale-sezonului-rece-3

Esarfa Top Secret S024684 Red


Zi posomorata de iarna? Si ce daca?! Accesorizeaza-ti tinuta monocroma cu aceasta esarfa vesel colorata! Nu numai ca vei arata chic si vei fi in centrul atentiei, dar si dispozitia ta se va schimba. Este demonstrat stiintific ca nuantele ne influenteaza prin intensitatea lor moralul si starea de bine. Foloseste-te de acest artificiu pentru a avea o zi minunata de iarna!

esarfele-accesorii-wow-ale-sezonului-rece-4esarfele-accesorii-wow-ale-sezonului-rece-5

Esarfa Top Secret S024067 Rosa


E frig, iar vantul te spulbera din toate directiile, iar tu iti doresti un accesoriu care sa iti ofere un plus de confort si eleganta. Nu-i asa? Am ghicit! Iti propun o esarfa monocromo perfecta pentru a accesoriza o tinuta colorata si a da un plus de caldura intr-o zi geroasa de iarna. Poart-o peste palton, infasurata in mai multe straturi in jurul gatului si adauga o pereche de cercei supradimensionati. Vei arata cool, iar zilele geroase nu te vor mai speria!

esarfele-accesorii-wow-ale-sezonului-rece-6esarfele-accesorii-wow-ale-sezonului-rece-7

Tu decizi! Alegi sclipirile de paiete, nuantele viu colorate sau pe cea monocroma? Indiferent de alegerea facuta, acest accesoriu va da o nota distincta tinutelor tale de zi cu zi.

Sursa articol:
http://starsblog.ro/esarfele-accesoriile-wooow-ale-sezonului-rece/