dyfashion.ro

Ia-ti un pulover pufos si calduros!

pulover-pufos-si-calduros-1
Bine te-am regasit, draga mea prietena! La multi ani si un an nou cat mai trendy sa ai! Dupa linistea sarbatorilor asteptam cu nerabdare sa imi reintru in ritm si sa incep anul cu un articol extrem de pufos. De ce? Pentru ca piesa pe care o adoram cu toate in aceasta perioada este extrem de calduroasa si cautata datorita confortului pe care ni-l asigura atunci cand iesim din vizuina si ne avantam pe strazile inzapezite.
Ai ghicit, incep anul cu vorbe de lauda la adresa puloverelor de dama!

Trebuie sa recunoastem ca pufosenile acestea arata extrem de bine pe umeras alaturi de o pereche de pantaloni pufosi, insa arata si mai bine pe noi in combinatie cu o pereche de pantaloni office. Hai sa vorbim despre o tinuta comoda, perfecta pentru o zi la office, ca sa iti incepi anul in forta si cu stil.


Pulover Top Secret S024790 LightGrey


Iata un pulover multifunctional: croiul iti permite sa il porti lasat pe umeri sau… nu. Materialul este extrem de fin la atingere, iar confortul termic este asigurat 100%. Ce ador la acest pulover este croiul: este suficient de lung pentru a fi purtat cu pantaloni office cu talie inalta sau joasa. Adesea avem nevoie de mai multe modele de pulovere pentru a se potrivi cu talia pantalonului, insa puloverul Top Secret Light Grey este potrivit pentru orice tip de pantalon office.

In cazul in care crezi ca umerii iti sunt prea expusi pentru o zi petrecuta la birou, poti purta puloverul fara a-l cobora pe umeri. In cazul in care esti invitata la o iesire in oras, total neplanificata, iti poti descoperi umerii. Un ruj rosu si parul desprins- purtat liber- pot schimba intregul outfit. Din office chic iti transformi aparitia intr-una plina de farmec si senzualitate.

pulover-pufos-si-calduros-2pulover-pufos-si-calduros-3

Vezi si alte modele de pulovere dama aici

Sursa:
http://starsblog.ro/un-inceput-de-an-calduros-confortul-e-imbracat-in-pulovere-pufoase/