dyfashion.ro

Imbracaminte cu accente metalice

imbracaminte-cu-accente-metalice-1

Piesele metalice – o alegere îndrăzneață


Dacă sunteți împătimite ale shoppingului, probabil ați remarcat încă de anul trecut apariția pieselor cu accente metalice prin magazine. Fie că este vorba de fuste, topuri sau pantaloni, toate au ceva în comun: te fac să strălucești, la propriu!

Chiar dacă inițial pare un material greu de asortat, lame-ul, pentru că el este “vinovat” de accentele metalice, poate fi asortat cu ușurință în diverse ținute, indiferent de sezon sau de ocazie.

Dacă vrei să îți construiești o ținută smart casual perfectă pentru o ieșire în oraș, poți asorta o fustă metalică plisată cu un pulover oversized și o pereche de ghete sau pantofi sport. Dacă preferi ținutele feminine, poți înlocui pantofii sport cu o pereche de sandale cu toc și puloverul gros cu o cămașă albă din bumbac. Astfel vei obține un look feminin și îndrăzneț în același timp!

imbracaminte-cu-accente-metalice-2imbracaminte-cu-accente-metalice-3

Când vine vorba despre ținute elegante, poți opta pentru o pereche de pantaloni largi din lame, cu accente aurii sau argintii pe care să îi asortezi cu un top simplu cu bretele subțiri și o pereche de sandale cu toc înalt.

imbracaminte-cu-accente-metalice-4imbracaminte-cu-accente-metalice-5

În sezonul rece, gecile din piele și paltoanele colorate se potrivesc de minune cu piesele metalice! Adaugă accesorii fantezie, cum ar fi ochelarii de soare supradimensionați, șosetele cu model sau dresurile plasă și vei atrage cu siguranță toate privirile!

imbracaminte-cu-accente-metalice-6imbracaminte-cu-accente-metalice-7

Indiferent cum alegi să asortezi piesele metalice, ai grijă ca rezultatul final să te reprezinte în totalitate! Lasă-te inspirată și construiește-ți ținute originale!

VA RECOMANDAM NOILE TINUTE FASHIONUP! CLICK AICI

Sursa articol:
http://ceimbracazi.ro/2017/01/06/piesele-metalice-o-alegere-indrazneata/