dyfashion.ro

Pantaloni eleganti in carouri

pantaloni-eleganti-in-carouri-1

Pantaloni PrettyGirl Simply Office Grey


Pentru a completa tinuta, am ales o pereche de pantaloni eleganti, in carouri. Imprimeul propune un joc de linii, un mix intre gri si negru, asigurandu-ti un contrast echilibrat. Pantalonii se muleaza pe corp si iti alungesc picioarele prin inserarea unei dungi verticale negre pe partea laterala. Avand in vedere ca sunt pantaloni mulati, poti opta si pentru un pulover supradimensionat, mai lung, care sa coboare pana deasupra coapselor.

Acest model este extrem de versatil si poti alege chiar si o camasa sau un sacou, pentru a contura o tinuta office all the way fara a renunta la oportunitatea de a-ti pune in evidenta formele!

pantaloni-eleganti-in-carouri-2pantaloni-eleganti-in-carouri-3

Despre articol:
Pantaloni office, lungi, cu buzunare in fata si buzunare false in spate, se inchide cu fermoar lateral, croi drept, material usor elastic.
Mai multe detalii:material usor elastic;pantaloni pentru femei;accesorizat cu nasturi;se inchide cu un nasture;se inchide cu fermoar;pantalonii au buzunare.Croi: Conic, Cu buzunare, Cu talie medie, Lung.Compozitie;78% Viscoza, 20% Poliester, 2% Elastan

Vezi si alte modele de pantaloni eleganti pentru femei aici

Sursa:
http://starsblog.ro/un-inceput-de-an-calduros-confortul-e-imbracat-in-pulovere-pufoase/