dyfashion.ro

Pantaloni sau fusta in sezonul geros?

pantaloni-sau-fusta-in-sezonul-rece-1

Pantaloni sau fusta? Ce alegi sa porti in sezonul geros?


Intr-o multitudine de modele si culori, pantalonii de dama sunt o piesa cool ce nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba. Culottes, capri, cargo, tip salopeta, chinos, cu dunga, leggings, palazzo, blugi si pantaloni scurti, sunt potriviti pentru toate gusturile si toate imprejurarile.

In sezonul rece avem tendinta de a opta pentru pantaloni, insa nici fustele nu ar trebui lasate deoparte! Accesorizate corect, cu o pereche de dresuri de dama groase, iti vor conferi un look deosebit.
Tip creion, in clos, drepte, midi si lungi, potrivite atat in tinute elegante, de club, office, cat si casual, fustele iti vor accentua feminitatea.

Iata doua optiuni trendy din care poti alege:

Pantaloni S025037 Grey


Pantalonii cu lungimea pana la glezna sunt in tendinte in acest an. Potriviti pentru o femeie activa, iti vor conferi un look business, potrivit pentru intalnirile de la birou. Dunga de pe mijlocul cracului pantalonului are un efect de alungire si va da senzatia unor picioare mai lungi.

Datorita croiului clasic, acest model de pantaloni este foarte usor de integrat intr-o multitudine de tinute si nu se demodeaza in timp. Imprimeurile cu carouri ii dau un aer aparte si confera eleganta tinutei.

pantaloni-sau-fusta-in-sezonul-rece-2pantaloni-sau-fusta-in-sezonul-rece-3

Fusta PrettyGirl Power Lady Orange


Fusta pana la genunchi, asimetrica, iti va conferi un look stylish. Crapatura in fata va atrage atentia subtil asupra picioarelor. E perfecta pentru a fi integrata intr-o tinuta office alaturi de o pereche de cizme peste genunchi si o camasa de dama.

Aceasta nuanta de portocaliu-rosiatic face parte din paleta de culori a acestui an. Se potriveste femeilor cu personalitate puternica, hotarate si celor ce isi doresc sa fie in centru atentiei. Ador sa port culori puternice in sezonul rece. Ma ajuta enorm sa imi imbunatatesc starea de spirit, chiar si in cele mai posomorate zile.

pantaloni-sau-fusta-in-sezonul-rece-4pantaloni-sau-fusta-in-sezonul-rece-5

Tu ce alegi sa porti in sezonul geros: fusta sau pantaloni?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/pantaloni-sau-fusta-ce-alegi-sa-porti-in-sezonul-geros/