dyfashion.ro

Rochii de ocazie din dantela colorata

Poarta rochii de ocazie din dantela colorata, si lasa-te admirata


Felul in care alegi sa iesi in evidenta si sa atragi priviri la un eveniment special nu tine, intotdeauna, de moda. Tine de rochite de seara bine alese, care te avantajeaza din punct de vedere al conformatiei fizice model rochie de seara din dantela cu spatele golsi care reusesc sa sruprinda si sa impresioneze prin detalii atent prelucrate, subtile, de o eleganta aproape imperceptibila, dar cu un efect puternic asupra privitorului.
Un astfel de detaliu se rezuma inclusiv la o gama cromatica diferita; spre exemplu, daca pana acum obisnuiai sa porti in esenta rochii de seara din dantela in culori nreutre sau in clasica si etern populara non-culoare negru, in acest an poti incerca sa ai o abordare diferita; cum? Purtand rochii de seara din dantela colorata. Fie ca preferi sa te rezumi la tonuri pastelate, fie la culori mate, la nuante stralucitoare ori la culori vibrante, optiunea rochiilor de seara din dantela colorata este un experiment pe care trebuie sa il incerci. Iar noi iti garantam ca nu vei regreta alegerea facuta.


Compenseaza efectul texturii sofisticate cu detalii feminine


Modelele de rochii de seara care vor rapi toate complimentele si privirile admirative in acest an se diferentiaza si prin fapul ca texturile luxuriante din care sutn confectionate sunt completate cu alte detalii subtile ce le sporesc eleganta si feminitatea. Spre exemplu, poti opta pentru modele de rochii de seara din dantela cusute cu fir irizant, pentru un plus de stralucire si pentru un efect usor extravagant aplicat tinutei tale.
De asemenea, o rochie de seara perfecta in adevaratul sens al cuvantului este bine sa contina un decupaj discret in zona spatelui, o mica arie in care jocurile de transparenta iti sporesc misterul si feminitatea, sau accente usor romantice rezultate fie din aplicatii pretioase, fie din croiala sau din pattern-ul texturii din care este confectionata.
In aceeasi categorie intra si lungimea unei rochii de seara: in 2017, lungimea midi este considerata ca fiind cea mai ptorivita pentru numeroase evenimente; stim ca acest lucru a fost, cumva, valabil in fiecare an, insa in 2017 remarcam o tendinta de imbratisare a liniilor simple si a detaliilor subtile care transforma orice accesoriu vestimentar intr-un articol de imbracaminte stilat si elegant. Lungimea midi avantajeaza indiferent de silueta, transforma rochiile de seara din dantela in accesorii simplu de purtat, care dau dovada de un grad ridicat de versatilitate, putand fi purtate chiar si la evenimentele cu cele mai riguroase coduri vestimentare, si oferindu-ti, deopotriva, un confort incredibil.


Modele de rochii din dantela Miss Grey pe care trebuie sa le ai


Miss Grey iti propune sa iti innoiesti garderoba festiva in acest an cu rochiile de seara din dantela Tania, care sunt disponibile intr-o gama variata si selecta de culori.
Astazi, insa, iti recomandam rochia de seeara din dantela Tania azur, care se diferentiaza prin culoarea nonconformista care o caracterizeaza si prin detaliile rafinate care ii confera un stil impecabil. Fiind realizata din dantela cusuta cu fir irizant, in tonuri cuminti de albastru azur, care ne aminteste perfect de seninul unui cer de vara intr-o dupa amiaza inainte de apus, rochia din dantela acapareaza orice privire datorita elegantei sale incredibile. Finisata cu un decupaj in V in zona spatelui, rochia iti asigura un plus de feminitate si o alura seducatoare, permitandu-ti, de asemenea, sa o porti in combinatie cu un numar minimal de accesorii.



Descopera cele mai frumoase modele de rochii de seara din dantela pe care ti le recomandam si alege-ti preferata.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/ro/rochii/rochie-de-seara-din-dantela-midi-cu-fir-irizant-azuriu-tania/617