dyfashion.ro

Rochii midi de ocazie foarte sexy

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-1

Rochie midi din catifea neagra cu argintiu • Ade


Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie midi din catifea neagra cu argintiu rochie de seara din catifea rochie midi eleganta fara maneca croi conic fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!

ROCHII DE OCAZIE SEXY, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-2

Rochie midi de seara cu broderie mov intens • Miss Grey


Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochia din dantela poate fi cu succes purtata in sezonul rece datorita manecilor sale lungi. rochie din dantela rochie de seara mov intens maneca lunga din dantela transparenta la bust si la spate se inchide cu fermoar ascuns la spate captuseala mov material: 95% poliester 5% elastan lungime: 83 cm de la sub brat pana jos; fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-3

Rochie midi neagra pe umeri • Atmosphere

 

Rochia midi neagra pe umeri cu gulerul paietat este o rochie sexy si foarte eleganta rochie midi neagra rochie pe umeri gulerul paietat; decolteu adanc maneca trei sferturi croi mulat pe corp se inchide cu fermoar ascuns la spate fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy rochii de ocazie!

Rochie midi dantela rose • Atmosphere

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie midi dantela rose este o rochie perfecta pentru o tinuta eleganta rochie midi cu maneca lunga rochie dantela brodata rose decolteu adanc in V spatele transparent cordon detasabil in talie lungime: 80 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de ocazie!

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-4

Rochie midi din catifea albastra cu franjuri in zona bustului • Miss Grey

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie midi din catifea albastra cu franjuri in zona bustului rochie midi din catifea albastra rochie eleganta aplicatii cu franjuri si margele negre in zona bustului umerii goi croi conic material: 95% poliester 5% elastan Lungime totala: 84 cm | lungime bust: 18 cm | lungime fusta: 66 cm fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de Revelion!

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-5

Rochie trei sferturi din dantela albastra • Atmosphere

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie trei sferturi din dantela albastra este o rochie extrem de eleganta ce te pune in valoare. rochie trei sferturi din dantela rochie midi albastra croi mulat bust buretat ce iti pune in evidenta sanii are spatele gol volanul din talie este ideal pentru a iti ascunde micile imperfectiuni ale corpului lungime: 80 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai senzuale rochii de seara!

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-6

Rochie de seara midi neagra cu paiete • MBG

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie de seara midi neagra cu paiete pentru aparitii stralucitoare rochie de seara midi rochie perfecta pentru petrecerea de revelion paiete negre si aurii maneca trei sferturi captuseala neagra material usor elastic se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime; 82 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!

ROCHII DE OCAZIE SEXY, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-7

Rochia midi din dantela neagra • Ade

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochia midi din dantela neagra este eleganta si cu model deosebit rochie midi  dantela neagra maneca scurta decolteu in V se inchide cu fermoar metalic auriu la spate captuseala bej lungime: 69 cm de la sub brat in jos material:100% poliester captuseala: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii din dantela!

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-8

Rochie midi din dantela aurie cu paiete • Atmosphere

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie midi din dantela aurie cu paiete rochie eleganta de seara rochie midi din dantela aurie cu paiete rochia este mulata punand in evidenta corpul bust buretat se inchide cu fermoar la spate ideala pentru evenimente speciale unde vrei sa te faci remarcata lungime: 80 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy rochii!

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-9

Rochie neagra baby-doll cu broderie • Atmosphere

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie neagra baby-doll cu broderie este o rochie sexy cu bust buretat ce iti pune in evidenta sanii. Rochia are tul si broderie florala neagra aplicata manual. Rochia este midi si este ideala pentru evenimente fiind o rochie eleganta. Lungime: 80 cm de la subrat pana jos Material: 95% poliester 5% elastan
rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-10

Rochie midi rosie cu volan in talie • Atmosphere

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Urmatorul eveniment nu trebuie sa te surprinda surprinde-l tu! Alege o rochie midi rosie cu volan in talie si vei reprezenta definitia elegantei. Rochia trei sferturi este o rochie de ocazie eleganta care acopera si descopera atat cat trebuie. Are spatele gol si se inchide cu fermoar ascuns la spate. Croiul modern conic iti pune in valoare silueta si iti urmareste perfect liniile corpului. Talia este accesorizata prin volan si o funda.Confectionata din materiale de calitate rochia de seara iti pune in lumina feminitatea si te scoate din anonimat. Material: 95% poliester 5% elastan Lungime: 80 cm de la subrat pana jos Produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase rochii trei sferturi rosii!

rochie-midi-de-ocazie-foarte-sexy-11

Rochie midi dantela albastra • Atmosphere

 

Rochia trei sferturi cu dantela albastra este ideala pentru femeile care doresc sa imbine eleganta cu discretia. Cu un croi conic menit sa iti puna in valoare formele feminine si sa scoata in evidenta liniile corpului tau rochia de seara midi este ideala pentru evenimentele importante din viata ta. Rochia din dantela albastra si lant la spate este o rochie dublata cu lycra. Are spatele gol si este accesorizat cu lant si margele iar cretul ii ofera un look sexy.Datorita combinatiei de culori si croiului deosebit poate fi purtata in orice perioada a anului.Nu vei da gres cu o asemenea alegere deoarece imbina simplitatea cu eleganta desavarsita.Material: 95% poliester 5% elastan Lungime: 80 cm de la subrat pana jos Produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de seara!

Rochie midi ciclam • Atmosphere

 

Rochii de seara, rochii de ocazie
Rochie midi ciclam rochie trei sferturi eleganta rochie de seara croi modern usor conic mulata pe corp se inchide cu fermoar ascuns la spate si nasture imbracat in material accesorizata cu broderie in partea de sus si in partea de jos fara maneca ideala pentru evenimente unde vrei sa te faci remarcata material: 95% poliester 5% elastan lungime: 80 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii!

ROCHII DE OCAZIE SEXY, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI