dyfashion.ro

Salopete dama, moderne si elegante

salopeta_dama_din_oferta_starshiners_1

Salopeta PrettyGirl Tiffany Rosa • PrettyGirl

 

Salopete femei
Salopeta cocheta potrivita pentru a fi purtata la diferite ocazii. Materialul din partea de sus este usor lucios, iar partea de pantalon este realizata din material usor elastic. Partea superioara este detasabila. Poate fi purtata ca si pantalon.

SALOPETE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
salopeta_dama_din_oferta_starshiners_2

Salopeta PrettyGirl Position Blue • PrettyGirl

 

Salopete femei
Salopetele sunt piesele vestimentare care exprima putere, incredere in propriile forte, iar daca esti genul de persoana curajoasa, care nu se sustrage de la taskuri importante, cu siguranta acest model exprima perfect personalitatea ta!

salopeta_dama_din_oferta_starshiners_3

Salopeta PrettyGirl Tenderly Brown • PrettyGirl

 

Salopeta deosebita potrivita pentru orice ocazie. croiul sigur iti va veni bine, este un croi special, tineresc si modern!

salopeta_dama_din_oferta_starshiners_4

Salopeta Ana Radu Elegant Look Cream • Ana Radu

 

Salopete femei
Salopeta lunga din catifea, mulata pe corp, cu pantalonul tip trapez si o maneca descoperita. Este eleganta si o poti imbraca la orice eveniment participi,
salopeta_dama_din_oferta_starshiners_5

Salopeta Hot Elixir Green • Starshiners

 

Salopete femei
Salopeta lunga, eleganta, potrivita cand ai de raspuns invitatiei la un eveniment. Are aplicatii de broderie cu paiete pe linia decolteului. Se inchide cu fermoar la spate si are maneci 3/4. Materialul este neelastic, de grosime medie.

salopeta_dama_din_oferta_starshiners_6

Salopeta LaDonna Perfect Velvet Black • LaDonna

 

Salopete femei
Salopetele sunt piese must-have in acest an. Acest model, realizat din material de catifea, elastic, de grosime medie, este perfect pentru a fi purtat la o petrecere sau o cina pretentioasa. Are aplicatii florale brodate pe maneci pentru un plus de stil. Se inchide cu fermoar la spate.

salopeta_dama_din_oferta_starshiners_7

Salopeta Artista Spoiled Lady Black • Artista

Salopeta lunga din catifea, cu decolteu generos. Alege o salopeta eleganta, accesorizata cu un cordon si maneci trei-sferturi cu mansete din material satinat! Nu stii cum sa te imbraci la cel mai tare party de sfarsit de an? Iti oferim alegerea perfecta! Este croita din material elastic, de grosime medie.

SALOPETE DAMA, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE  CLICK AICI

salopeta_dama_din_oferta_starshiners_8

Salopeta Ana Radu Miss Brilliance Black • Ana Radu

 

Salopete femei
Salopeta eleganta, usor cambrata pe talie si cu un croi larg pe picioare. Iese din tipare datorita asimetriei manecilor. O maneca este lunga, cealalta este tip bretea, iar pe umarul gol, din jurul gatului, cade un cordon lung pana la genunchi. Datorita materialului elastic vei beneficia de multa lejeritate, atunci cand vei alege sa o porti. Grosimea materialului este medie, salopeta putand fi purtata la diferite evenimente indoor, in sezonul rece.
salopeta_dama_din_oferta_starshiners_9

Salopeta MissQ Fantastic Joy DarkGrey • MissQ

 

Salopete femei
Salopeta lunga , din material elastic si subtire, ce confera o mare lejeritate in miscare. Are elastic in talie, buzunare in fata, si un imprimeu cu strasuri in zona bustului. Poart-o pentru un look casual si modern.
salopeta_dama_din_oferta_starshiners_10

Salopeta PrettyGirl Magical Time Black • PrettyGirl

 

Salopete femei
Salopeta lunga, din catifea elastica, de grosime medie. Este eleganta si se potriveste pentru petreceri sau in club. Este accesorizata cu un cordon cu aplicatii metalice in talie. Are decolteu adanc, in V, prevazuta cu buzunare.
salopeta_dama_din_oferta_starshiners_11

Salopeta PrettyGirl Army Flirt Black • PrettyGirl

 

Salopeta lunga cu un croi in stil army, are buzunare accesorizate cu nasturi mari, rotunzi. Se muleaza pe corp, pentru o alura sexy si are logo aplicat pe maneci.


salopeta_dama_din_oferta_starshiners_12

Salopeta Daniella Cristea Casual Look Fuchsia • Daniella Cristea

 

Salopete femei
Salopeta lunga cu umerii buretati si decolteu in V, cu maneci scurte. Alege stilul elegant cu minimum de efort, imbracand o salopeta cu croiul drept, cu buzunare, accesorizata cu un snur in talie. Se inchide cu fermoar si nasturi la spate, fiind croita din material usor elastic, de grosime medie.
salopeta_dama_din_oferta_starshiners_13

Salopeta MissQ Fantastic Joy Cream • MissQ

 

Salopete femei
Salopeta lunga , din material elastic si subtire, ce confera o mare lejeritate in miscare. Are elastic in talie, buzunare in fata, si un imprimeu cu strasuri in zona bustului. Poart-o pentru un look casual si modern.






Salopete femei din oferta Starshiners

 

Sunt momente cand la ocazii speciale ai dori sa porti alte piese vestimentare. Ai da la o parte rochiile si te-ai orienta spre o salopeta potrivita pentru sezonul toamna-iarna. Salopetele pentru ocazii speciale, precum cele din catifea sau din dantela si stofa sunt alegerea inspirata. Salopetele de vara sunt perfecte pentru zilele caniculare, in care doresti sa obtii o tinuta casual care sa inspire. Alege-o pe cea care iti vine bine!