dyfashion.ro

Sacouri si jachete pentru tinute chic

sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-1

Jacheta LaDonna Golden Flower Black • LaDonna

 

Jacheta de dama cu aplicatii florale din catifea, captusita pe interior cu stofa subtire, prevazuta cu buzunare. Se inchide cu mos si baba si are aplicatii de paiete si pietre strass, pentru o tinuta eleganta.





sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-2

Sacou LaDonna Gentle Moment Brown • LaDonna

 

Sacouri si jachete femei
Sacou cu un croi drept, din material elastic, de grosime medie, captusit pe interior. Este accesorizat cu nasturi pentru un aspect elegant si are umerii buretati. Se potriveste pentru tinute de zi sau office. Se inchide cu mos si baba.

SACOURI si JACHETE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-3

Jacheta LaDonna Idolization Burgundy • LaDonna

 

Sacouri si jachete femei
Jacheta din lana cu aplicatii de dantela pentru un look elegant si inedit. Alege sa te imbraci ca o diva si sa nu-ti fie frig, nici la temperaturi scazute! Este accesorizata cu nasturi si se inchide cu mos si baba, fiind captusita pe interior. O poti asorta cu usurinta la orice tinuta: eleganta, casual sau office.



sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-4

Jacheta LaDonna Office Diva Brown • LaDonna

 

Sacouri si jachete femei
Jacheta din jaquard cu design modern, captusita pe interior, ideala pentru sezonul de toamna. Are in compozitie lana. Asorteaz-o cu o pereche de pantaloni tip pana sau cu blugi si adopta o tinuta casual chic! Materialul nu este elastic, se inchide cu fermoar.



sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-5

Sacou StarShinerS Brodat Theo Rose Magnetic Black • StarShinerS

 

Sacouri si jachete femei
Te imbracam ca pe o vedeta! Artista Theo Rose iti prezinta colectia de piese vestimentare unicat brodate in parteneriat cu atelierul Brodeaza.ro. Sacou scurt, pana in talie, cu broderie in degrade realizat din bumbac satinat, usor elastic. Se poate asorta cu fusta in clos pentru a obtine un costum chic, care se poate purta atat la ocazii speciale cat si la evenimente de business. Stiai ca o broderie are un timp de realizare de 3 ore si nu se deterioreaza in timp?


sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-6

Sacou StarShinerS Resemblance Black • StarShinerS

 

Sacouri si jachete femei
Sacou captusit, cu buzunare, potrivit pentru toamna. Imprimeul face din acest model unul extrem de chic. Poarta-l in combinatie cu pantaloni clasici sau fuste cu croi conic si vei fi eleganta, in ton cu ultimele tendinte.




sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-7

Sacou PrettyGirl Admirable Look DarkBlue • PrettyGirl

 

Sacouri si jachete femei
Sacou elegant cu un croi asimetric, captusit pe interior, potrivit pentru o tinuta moderna. Asorteaza-l in functie de preferinte si adopta un look casual-elegant sau smart-office.


SACOURI si JACHETE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-8

Jacheta LaDonna Perfect Date DarkBlue • LaDonna

 

Sacouri si jachete femei
Sacou tip jacheta din material cu textura in relief. Este un sacou cu umeri buretati, captusit pe interior si extrem de chic. Se inchide cu capse negre prinse pe interior. Are aplicatii de margele si un fir textil lucios.




sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-9

Jacheta Simplistic Note Black • StarShinerS

 

Sacouri si jachete femei
Jacheta moderna cu manecile din piele ecologica.







sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-10

Jacheta LaDonna Fall Inspiration Nude • LaDonna

 

Sacouri si jachete femei
Jacheta cu lana in compozitie, din material moale si placut la atingere, captusita pe interior cu stofa subtire. Are buzunare si se inchide cu nasturi. Un design deosebit, care asigura o tinuta clasica eleganta. Indrazneste sa fii tu!




sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-11

Sacou PrettyGirl Main Effects DarkBlue • PrettyGirl

 

Sacouri si jachete femei
Sacou elegant din material placut la atingere, usor elastic. Are un croi chic care il face perfect atat pentru rochii, cat si pentru fuste sau pantaloni. Se inchide in fata cu un nasture.



SACOURI si JACHETE FEMEI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-12

Sacou Top Secret SZW0001CA Black • Top Secret

 

Sacouri si jachete femei
Sacou casual din bumbac elastic perfect pentru tinute office sau smart casual. Combina-l la tinute smart casual, cand doresti sa dai un plus de stil unei tinute lejere alcatuite din jeans si bluza.





sacouri-si-jachete-pentru-tinute-chic-13

Sacou PrettyGirl Balance DarkGreen • PrettyGirl

 

Sacouri si jachete femei
Sacou PrettyGirl, cambrat, cu maneci lungi, accesorizat cu nasturi, buzunare ascunse. Sacoul este din material usor lucios dar nu precum un material satinat.