dyfashion.ro

Rochiile de ocazie cu dantela pretioasa

rochie-de-ocazie-cu-dantela-pretioasa-1

Alege rochii de seara cu dantela pretioasa de lungime midi, pentru mai multa versatilitate


Daca stii ca doresti sa iti innoiesti garderoba cu un nou articol vestimentar dedicat evenimentelor speciale din viata ta, atunci iti recomandam sa optezi pentru rochii de ocazie de lungime midi. O rochie midi va fi intotdeauna la indemana ta, indiferent de tipologia de ocazie la care alegi sa o porti, si de codurile vestimentare aferente; de ce? Pentru ca lungimea midi este considerata, in lumea modei, ca fiind perfecta din perspectiva faptului ca avantajeaza pe oricine, pe de o parte, si ca se incadreaza de minune in peisajul oricarui tip de eveniment special, fie el mai informal sau foarte formal. In plus, daca alegi un model de rochie de ocazie cu detalii care iti confera o alura senzuala, este foarte important sa compensezi acest aspect printr-un alt detaliu, mai cuminte, pentru a crea un echilibru in imaginea ta. De aceea, o rochie de ocazie cu detalii transparente sau cu un decolteu ori un spate adanc decupat, de lungime midi, va impresiona instantaneu prin farmecul sau ireprosabil.


Poarta rochii albastre cu dantela pretioasa, sau in alte culori vibrante


Atunci cand vrei sa te faci remarcata, incearca sa nu te limitezi la rochiile in culori neutre sau la cele negre. Desi sunt extrem de rafinate si este imposibil sa dai gres cu ele, evita monotonia vestimentara optand pentru rochii de ocazie colorate. Tonurile de albastru imperial, rosu pasional, bordo misterios sau verde smarald sunt doar cateva dintre recomandarile noastre. Aceste culori pe care tocmai le-am mentionat au capacitatea de a te flata indiferent de conformatia fizica ori de culoarea parului sau de nuanta tenului, de aceea iti recomandam sa profiti de ele la potential maximum. In plus, rochiile de ocazie cu insertii de dantela pretioasa in culori vibrante intotdeauna reusesc sa iti asigure o aparitie demna de covorul rosu, care va starni admiratia tuturor, fara sa fie nevoie sa porti numeroase accesorii.


Rochii elegante cu dantela pretioasa by Miss Grey


Si pentru ca te-am obisnuit in fiecare zi cu cate o recomandare, astazi iti sugeram sa alegi pentru urmatorul eveniment special rochia de ocazie cu dantela pretioasa Tina, pe care o gasesti momentan la un pret redus. Rochita impresioneaza datorita melanjului de elemente rafinate care, aduse impreuna, creeaza un accesoriu vestimentar deosebit. Fiind confectionata din triplu voal elastic, rochia de ocazie este definita de liniile croielii concie, datorita carora silueta si formele tale feminine sunt atent si subtil evidentiate; de lungime midi, rochia de ocazie reuseste sa se incadreze cu succes in peisajul oricarui eveniment special, flatand prin insertiile de dantela pretioasa de la nivelul bustului si al spatelui, care iti asigura o aparitie de o senzualitate si o feminitate sublima. Perfecta in compania unui numar minimal de accesorii, rochia de ocazie albastra cu dantela pretioasa poate deveni instantaneu accesoriul tau vestimentar favorit. 

rochie-de-ocazie-cu-dantela-pretioasa-2rochie-de-ocazie-cu-dantela-pretioasa-3

 
Tu ce rochii de ocazie alegi sa porti, dintre creatiile Miss Grey?

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-de-ocazie-cu-dantela-pretioasa-unde-simplitatea-si-eleganta-se-intalnesc/