dyfashion.ro

Ținute tres chic din oferta LaFemme

tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-1Am promis că revin să ne bucurăm împreună de creativitate și să ne imaginăm cât de dichisite și strălucitoare  putem să plutim  prin aerul de primăvară.

Să fim dragelor sexy, feminine, fetițe, răzvrătite, cuminți, să fim așa cum ne cere sufletul să fim! Nu doar aici în spațiul nostru virtual și prietenos sau acasă, dar și în viața de zi cu zi. Noi suntem autentice și nu ne este frică să fim autentice! Tocmai de aceea am ales pentru voi ținute îndrăznețe, dar și care să evidențieze feminitatea și eleganța care știm că ne caracterizează.

Dacă tot am început să vorbesc despre îndrăzneală, o să vă prezint o fustă roz bon-bon din tulle, care din punctul meu de vedere o poți purta când vrei tu, chiar și la birou dacă de exemplu lucrezi pentru o revinstă de modă. E potrivită de asemenea la petreceri, la o seară petrecută în oraș. Deși nu pare atât de versatilă, fusta cu tulle este extraordinar de ușor de asortat, dacă îți lași imaginația să zburde iar mai apoi te umpli de curaj ca să ieși din casă. O poți combina cu tricouri, bluze scurte pe corp, bluze fără mâneci, cămăși, maieu-uri, hanorace, geci de motor, sacouri, etc. Pantofii îi alegi  în funcție de ce anume vei purta în partea de sus. Fie pantofi sport, fie pantofi cu toc înalt sau balerini. Te așteaptă în magazinele noastre online sau fizice,  cu 30%  reducere!

tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-2tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-3

O să continuăm tot cu o fustă îndrăneață, care este la fel de ușor de purtat, dar totodată te va face unică oricând, oriunde! La petreceri, la o întâlnire de afaceri, la o cină romantică, la o un pahar de vin cu prietenele tale. Câtă diversitate, nu-i așa! E absolut indispensabilă! Cu cămăși albe cu funde oversized la baza gâtului sau cu mâneci scurte și bufante sau pur și simplu doar un tricou  cu mâneci sau fără sunt variante de succes. Fusta o găsești pe LaFemme.ro la prețul promoțional de 125,99 lei!

tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-4tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-5

Pentru zilele în care vrem să fim mai cuminți, am pregătit o rochie muștar la fel de versatilă ca toate sugestiile pe care ți le-am făcut. Datorită nuanței, poți accesoriza ținuta cu pantofi verde închis sau roșii sau te rezumi la unii de culoare nude. O găsești pe lafemme.ro la prețul de 104,99 lei.

tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-6tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-7


Și pentru că am observat că vă sfiiți să fiți și fetițe, m-am gândit să vă propun o fustă casual, din piele întoarsă, cu imprimeu și croiul în A. O poți purta cu un pulover cărămiziu sau muștar și ghete cu toc gros până la gleznă. De asemenea, dacă e frig o pereche de dresuri mate vor fi perfecte. Sau o geaca mai groasă, mai ales având în vedere vremea de afară. O selecție de geci și jachete poți găsi online, pe site-ul nostru. Sunt perioade de reduceri și sigur o să găsești o promoție de minim 20%!

tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-8tinute-tre-chic-din-oferta-lafemme-9

Să fim așa cum vrem sau cum simțim! Să nu ne mai fie frică, mai ales că e început de an și o astfel de schimbare în atitudinea noastră vis -a -vis de viață ar putea fi un obiectiv minunat.

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2017/01/tinute-tres-chic/