fashiondays.ro

Tricouri polo din oferta ZOOT

tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-1

Tricou polo albastru deschis Jack & Jones Paulos din bumbac • Jack & Jones

Tricouri
Hai la golf, bros! Nu, nu le ai cu astea? Dar hai măcar să arăți ca și cum mergi la golf. Încearcă tricoul polo de la Jack & Jones. E confecționat din bumbac, e comod și confortabil.





tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-2

Tricou polo albastru închis cu buzunar Burton Menswear London • Burton Menswear London

Tricouri
Tricoul polo nu face parte doar din outfitul iubitorilor de golf, ci și din al tău. Iar Burton Menswear London e foarte cool.


TRICOURI POLO BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-3

Tricou polo gri închis s.Oliver din bumbac • s.Oliver

Tricouri
La asta s-au gândit și cei de la s.Oliver când au făcut acest tricou Polo gri. E perfect pentru ieșiri, plimbări și chiar să mergi la muncă cu el. Ce zici?
Material: 100% bumbac





tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-4

Tricou polo albastru cu imprimeu Original Penguin Desmet • Original Penguin

Tricouri
Acest tricou polo cu imprimeu este confecționat din bumbac confortabil și are o croială slim deci îți va întâlni așteptările în materie de calitate și comoditate.
Brandul Original Penguin e popular din anii 1950 și 1960, când era iubit de oameni ca Frank Sinatra și Richard Nixon. Și dacă ar putea, ți-ar spune că a fost o iubire care a durat o viață.Exact cum pinguinii își iubesc perechea o viață întreagă.


tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-5

Tricou polo roșu din bumbac Burton Menswear London • Burton Menswear London

Tricouri
Puține piese din garderoba masculină rezistă testului timpului, una din aceste piese este tricoul polo.
Iar un tricou de la Burton va deveni o piesă cu rezonanță în garderoba ta.Tricoul este realizat din bumbac, pentru un confort sporit, are design clasic și se va integra cu succes în orice tip de ținută.



tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-6

Tricou polo gri deschis Jack & Jones Paulos • Jack & Jones

Tricouri
Tricourile polo reprezintă clasicul, calitatea și rafinamentul. Cam astea sunt și caracteristicile celui care îl cumpără. Cu un croi lejer, tricoul este perfect pentru fiecare zi la birou. Îl poți purta și în parc sau la tenis.





tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-7

Triou polo roșu Original Penguin Winston • Original Penguin

Tricouri
Cu un tricou polo de Original Penguin vei arăta bine chiar și când ieși la o bere cu prietenii. Elegant, dar casual, tricoul polo este un clasic care nu se demodează niciodată. Îl poți combina cu orice, așa că nu te teme să-l încerci.


TRICOURI POLO BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-8

Tricou polo bleumarin cu margini colorate Original Penguin Volley • Original Penguin

Tricouri
Doar îmbracă acest tricou cu un logo pinguin pe piept, iar animalul ascuns în interior se va trezi brusc.Și acel animal nu trebuie să fie un pinguin. Ne refeream la ceva mai puternic și energic, precum un leu. ;)Acest tricou cu dungi este confecționat din bumbac de înaltă calitate care este plăcut la atingere, deci îți va depăși așteptările în materie de confort și calitate.


tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-9

Tricou polo corai Stanley & Stella Performs • Stanley & Stella

Tricouri
Un tricou polo simplu, e un must-have în garderoba oricărui domn!
Iar noi ți-l oferim pe cel mai bun. Calitatea excelentă și stilul minimalist te vor face să te îndrăgostești imediat de el! Tricourile sunt confecționate cu grijă din cel mai fin bumbac organic pieptănat obținut prin pieptănarea bumbacului până când rămân doar cele mai moi fibre, care sunt apoi filate. 


tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-10

Tricou polo albastru Selected Homme Haro • Selected

Tricouri
Un tricou Polo este cea mai bună soluție. Acest tricou de la Selected Homme are un look clasic, iar în partea stângă se observă bine cunoscutul logo.Îl poți purta la muncă, să joci tenis, la școală și de ce nu la un date.





tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-11

Tricou polo galben s.Oliver • s.Oliver

Tricouri
Chiar dacă nu obișnuiești să-ți petreci weekendurile pe terenul de golf, ai nevoie de un tricou polo clasic, simplu, pe care poți să-l porți oricând și să arăți bine!





tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-12

Tricou polo Nautica crem cu albastru • Nautica

Tricouri
E un articol esențial în garderoba unui bărbat. Mai ales când vorbim de un tricou dintr-un material confortabil și de calitate ca cel de la Nautica!






tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-13

Tricou polo Nautica gri cu dungi albastre • Nautica

Tricouri
E un articol esențial în garderoba unui bărbat. Mai ales când vorbim de un tricou dintr-un material confortabil și de calitate ca cel de la Nautica!



TRICOURI POLO BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-14

Tricou polo Quiksilver Snow Cruise gri • Quiksilver

Tricouri
Nici cămașă, nici tricou. Polo este invenția perfectă - poți să îl porți la tenis, la școală, în oraș sau la date. Material: 100% bumbac Spălare: 30 ° C






tricou-polo-barbati-din-oferta-zoot-15

Tricou polo Selected Homme Haro - roșu • Selected

Tricouri
Când un tricou nu este suficient și o cămașă este prea mult.
Un tricou polo este alegerea perfectă. Acest tricou de la Selected are o croială clasică. Are un logo subtil pe partea stângă, care pune în valoare look-ul tradițional general.Îl poți purta la muncă, pe terenul de tenis, la școală sau la o întâlnire.Material: 95% bumbac, 5% elastan