answear.ro%20

Tinute din catifea la moda in acest sezon

catifeau-la-moda-in-acest-sezon-1

Fashion trends: catifeaua!


Potrivit istoriei, catifeaua a fost adusa pe piata de textile de catre negustorii din Casmir, aceiasi care au produs si lana din casmir. In scurt timp a devenit un material nobil din care au fost croite trenele regilor si rochiile reginelor.

In acest sezon catifeaua ocupa un loc fruntas pe podium, fiind materialul din care sunt croite cele mai deosebite si feminine tinute.

Pantaloni, salopete, topuri, fuste, rochii, pantofi si posete din catifea se gasesc pe rafturile tuturor magazinelor.
Initial piesele vestimentare si accesoriile din catifea erau asociate cu evenimentele de seara, insa in acest sezon regasim o multitudine de modele potrivite si pentru tinute de zi casual, smart casual, dar si office.

Iti prezint cateva produse din catifea ce se gasesc pe StarShinerS, pe care e obligatoriu sa le treci pe lista de cumparaturi.

Fusta Top Secret S027578 DarkBlue

Fusta din catifea in clos e perfecta pentru a fi integrata in tinute de zi monocrome sau purtata cu un top intr-o culoare contrastanta. Materialele alaturi de care catifeaua arata impecabil sunt matasea, dantela, precum si cele mai glam, ca paietele si blana.

catifeau-la-moda-in-acest-sezon-2catifeau-la-moda-in-acest-sezon-3

Rochie Artista Magnific Glow Green

Rochia din catifea cu choker si brosa aplicata este eleganta, usor nonconformista si foarte feminina. Aceasta rochie din catifea cu o croiala mai complicata este ideala pentru un cocktail. Adauga o accesorizare simpla: cercei delicati, clutch tip caseta si pantofi stilleto de seara din velur.

catifeau-la-moda-in-acest-sezon-4catifeau-la-moda-in-acest-sezon-5

Jacheta LaDonna Magic Soul Black

Sacoul din catifea cu broderie da o nota distincta unei tinute office. Sacourile cambrate, ca si acesta, sunt cele ce ocupa locul fruntas in tendinte. Poarta-l cu o pereche de pantaloni din stofa si o camasa din matase pentru un look clasic.

catifeau-la-moda-in-acest-sezon-6catifeau-la-moda-in-acest-sezon-7

Body Fofy Sugared Taste Burgundy

Body-ul din catifea cu aplicatii din dantela si voal in partea superioara e piesa perfecta ce poate completa atat o tinuta eleganta, cat si o tinuta de mers in club. Poarta-l cu o pereche de pantaloni largi sau o fusta in clos pentru un look classy si feminin, iar in club asorteaza-l cu o fusta creion scurta din paiete si cizme peste genunchi din velur.

catifeau-la-moda-in-acest-sezon-8catifeau-la-moda-in-acest-sezon-9

Care e piesa ta vestimentara preferata din catifea?

Vezi noua colectie de haine de dama online aici



Sursa articol:
http://starsblog.ro/fashion-trends-catifeaua/