dyfashion.ro

Cele mai populare parfumuri originale

parfum-original-popular-1

Apa de toaleta Seductive 50 ml pentru femei • Guess


Parfumuri originale
Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir.Compozitie:Note de varf: bergamota zemoasa, coacaze acidulate, para. Note de mijloc: floare de portocal, iasomie, radacina de Iris Florentin;Note de baza: vanilie, rasina de Boswellia, uleiuri esentiale de ambra, mosc, vanilie si lemn de cedru.


parfum-original-popular-2

Apa de parfum Chopard Wish 30 ml pentru femei • Chopard

 

Parfumuri originale
Wish este un parfum de lux senzual si misterios. Delectati-va cu un parfum inedit – Wish!Compozitia neobisnuita a parfumului face ca orice femeie sa se simta speciala si rasfatata. Notele misterioase de violete se combina perfect cu senzualitatea si delicatetea esentelor de trandafir si prospetimea salcamului. Pentru a te simti ca o regina si a te diferentia de cei din jurul tau, alege cel mai frumos diamant- Wish!Note baza: chihlimbar, tamaie, vanilie, caramel, patchouli, lemn de santal;

PARFUMURI ORIGINALE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

parfum-original-popular-3

Apa de toaleta Seductive Homme Blue 100 ml pentru barbati • Guess

 

Parfumuri originale
Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi.Compozitie:Note de varf: citrice, cardamom, piper, caviar;Note de mijloc: geranium, tonuri marine;Note de baza: muschi, casmir, nisip.



parfum-original-popular-4

Apa de toaleta Versace man 100 ml pentru barbati • Versace

 

Compozitie: Note de varf: bergamota, cardamom, lamaie, lemn de trandafir, neroli, piper negru;Note de mijloc: cardamom, cedru, piper, salvie, sofran, tarhon;Note de baza: chihlimbar, labdanum, lemn de casmir, mosc, sofran, woodsy.



parfum-original-popular-5

Apa de toaleta L homme 100 ml pentru barbati • Versace

 

Parfumuri originale
Parfum barbatesc Versace L'Homme este un parfum clasic, dar in acelasi timp modern ce se potriveste unui barbat care se afla in pas cu noile tendinte din lumea modei. Versace L'Homme a fost creat din ingrediente ce sublineaza influentele stilului italian, emanand o aroma calduroasa si senzuala. Parfumul incepe cu note de ienibahar si cu tonuri proaspete de busuioc ce sunt perfect combinate cu arome luxuriante de citrice si bergamota. In inima parfumului se remarca note de lemn de santal, patchouli, scortisoara, iasomie, cedru si garoafa. In final, parfumul emana tonuri de tonka si se evidentiaza combinatia inedita de arome senzuale de amdra si mosc ce sunt invaluite intr-un val dulceag de vanilie. Parfumul de lux Versace L'Homme este potrivit pentru orice moment al zilei.Compozitie:Note de varf: bergamota, citrice, cuisoare, busuioc, tonuri verzi;Note de mijloc: scortisoara, patchouli, iasomie, cedru, garoafa, lemn de santal, trandafir;Note de baza: mosc, ambra, vanilie, Galeopsis ladanum, piele, tonka, muschi de stejar



parfum-original-popular-6

Apa de toaleta 1881 Eau d'Ete 100 ml pentru femei • Cerruti


Parfumuri originale
Cerruti 1881 Eau d'Ete este un parfum floral - verde de dama. Cerruti 1881 Eau d'Ete a fost lansat in anul 2003. Creatorul acestui parfum este Beatrice Piquet. Note de varf: ciclama si zambila roz; Note de mijloc: prune, bujor rosu si iasomie; Note de baza: lemn de santal si ambra alba. Despre Cerruti Cerruti este o casa de moda, care a fost fondata la Biella in Italia, in anul 1881 de catre fratii Cerruti. Oficial, aceasta a aparut in anul 1967, la Paris, cu primul boutique la Place de la Madeleine. Brandul devine cunoscut pentru tesaturile rafinate si pentru stilul special abordat si se remarca prin eleganta, lux si calitate, caracteristici care l-au transformat intr-o marca de referinta in lumea modei. Cu timpul, marca se extinde si la producerea de parfumuri, primul lansat sub brandul Cerruti fiind "Nino Cerruti For Men", in anul 1978. Parfumurile Cerruti sunt create in colaborare cu parfumierii Claire Cain, Ursula Wandel, Olivier Cresp, Aurelien Guichard, Martin Gras.

PARFUMURI ORIGINALE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


parfum-original-popular-7

Apa de parfum Euphoria Crystall 50 ml pentru femei • Calvin Klein

 

Parfumuri originale
Euphoria Crystall este un parfum lansat in anul 2005. Parfumierii din spatele acestui parfum sunt Dominique Ropion, Carlos Benaim si Loc Dong. Note de varf: rodie Note de mijloc: lotus si orhidee Note de baza: violeta, ambra, mosc si mahon. Despre Calvin Klein Americanul Calvin Richard Klein, caracterizat adesea ca "stapanul suprem al minimalismului", este un pionier in lumea modei, in special fiind cunoscut pentru creatiile sale de jeansi. A pus bazele propriului brand la sfarsitul anilor `60. In anul 1982 se lanseaza colectia de lenjerie intima, iar in anul 1994 creeaza primul parfum unisex "CK One". Primul lucru care iti apare in minte cand spui parfum" este Calvin Klein, care a redefinit lumea parfumurilor cu linia sa personala de parfumuri. Brandul "CK" e fara indoiala, la fel ca si creatiile de moda, printre cele mai renumite din lume. Licenta parfumurilor CK apartine acum companiei Coty, iar parfumierii cu care colaboreaza pentru producerea lor sunt Carlos Benaim, Alberto Morillas, Harry Fremont, Pierre Negrin, Steve Demercado.


parfum-original-popular-8

Apa de parfum Lolita Lempicka 100 ml pentru femei • Lolita Lempicka

 

Parfumuri originale
Lolita Lempicka este un parfum feminin, incitant si inmiresmat, plin de dragoste si tandrete. Se incadreaza perfect in armonie cu tine si iti aminteste de emotiile nevinovate din tineretea lipsita de experienta. Sentimentul de mister si unicitate este prezentat precum o bijuterie pe o coroana din aur, prin existenta extractelor de iedera albastra si migdale prajite.Renumitele parfumuri Lolita Lempicka, sunt populare pentru voiosia lor si sunt prezentate in sticlute superbe si pure. Primul parfum din aceasta renumita marca a castigat si premiul pentru cel mai bun parfum. Respira adanc si intra in lumea parfumurior floral-ametitoare. Adauga colectiei tale parfumul Lolita Lempicka Lolita Lempicka si adu-ti aminte de momentele dulci in care te-ai indragostit. Compozitie:Note de varf: iedera, anason;Note de mijloc: lemn dulce, violeta, iris;Note de baza: migdale, vanilie, tonka.



parfum-original-popular-9

Apa de toaleta Voyage N-83 100 ml pentru barbati • Nautica

 

Parfumuri originale
Nautica Voyage N-83 de Nautica este un parfum acromatic-acvatic pentru barbati, lansat in 2013.Compozitie:Note de varf: menta, petit grain - ulei de portocala amara, tonuri marine;Note de mijloc: lavanda, cardamom, nucsoara;Note de baza: lemn de santal, cedru, mosc.



parfum-original-popular-10

Apa de parfum 5th Avenue NYC 125 ml pentru femei • Elizabeth Arden

 

Parfumuri originale
Elizabeth Arden 5th Avenue New York, un parfum inspirat de stilul sofisticat si energia din Manhattan, special creat pentru femeile elegante.Compozitie:Note de varf: mar, bergamota, piersica;Note de mijloc: pruna, bujor, iasomie, coacaze negre;Note de baza: mosc, tonka, chihlimbar, lemn de santal, vanilie.

PARFUMURI ORIGINALE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


parfum-original-popular-11

Apa de toaleta Tommy 100 ml pentru barbati • Tommy Hilfiger

 

Parfumuri originale
Tommy Hilfiger Tommy Man este un parfum proaspat, cu tonuri lemnoase, pentru barbatii care prefera stilul simplu si direct. Spiritul liber american din parfumul Tommy Man este dat de ingredientele naturale din toate regiunile Tinutului Promis. Esenta de mere din New England, putine afine, va duc cu gandul in primele momente, la placinta cu mere proaspat scoasa din cuptor. Mai apoi vin tonurile de trandafiri galbeni din Texas si iarba din Kentucky. La final, va puteti bucura de o adiere usoara de lemn. Acesta este mirosul pasiunii si libertatii.Note de varf: menta, lavanda, bergamota, grapefruit;Note de mijloc: trandafir, afine, mar;Note de baza: floare de bumbac, cactus, cihlimbar.




parfum-original-popular-12

Apa de toaleta My Burberry 90ml pentru femei • Burberry

Note: floare de lamaie infuzate cu o inima de bujori, floare de piersic si frezie rotunjit de note delicate de trandafir de Damasc inrourat, muschi alb si o atingere de mosc