answear.ro%20

Cum sa te imbraci ca Melania Trump

cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-1

Cum sa te imbraci ca Prima Doamna. Diva zilei – Melania Trump


Melania Trump, de origine slovena, este casatorita din anul 2005 cu miliardarul american Donald Trump, ales in noiembrie 2016 Presedinte al Statelor Unite ale Americii. Prima Doamna si-a inceput cariera de model la frageda varsta de 5 ani si a devenit cunoscuta la 16 ani cand a pozat pentru un cunoscut fotograf sloven, pe nume Stane Jerko.

La varsta de 18 ani a semnat primul contract cu o agentie de modelling din Milano, iar apoi a inceput sa defileze pentru cunoscute case de moda din Milano si Paris. In 1996 s-a mutat la New York, unde castiga in jur de 20.000 dolari din contracte de modelling.

Extrem de sexy, Melania nu s-a sfiit sa isi dezvaluie trupul in diferite pictoriale. Din acest motiv a starnit controverse in randul carcotasilor.

cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-2cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-3cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-4

Melania adopta un stil vestimentar clasic cu influente sexy (umeri goi, crapatura adanca in fata, rochii pe corp, decolteu adanc, etc.) si romantice (maneci cu volane, camasi cu fundita la gat, dantela, etc.).
Prefera rochiile si salopetele monocromo, precum si tinutele cu top si bottom de aceeasi culoare. Poarta atat nuante deschise de alb, crem, roz pal si albastru pastel, cat si culori puternice, cum sunt: ticlam, albastru electric, verde smarald si rosu.

Iti prezint doua tinute de pe dyfashion ce sunt in stilul celor purtate de First Lady. In felul acesta ii vei putea reproduce cu usurinta tinutele.


Rochie Fall Enthusiasm Blue


Rochia albastru electric ce pune in evidenta formele voluptoase este perfecta pentru o femeie cu sex-appeal. Crapaturile laterale atrag discret atentia asupra picioarelor frumoase si lungi. Nuanta electrica de albastru nu te va lasa sa treci neobservata!

cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-5cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-6

Salopeta S024986 Red


Salopeta cu decolteu petrecut sublinieaza linia bustului. Aceasta salopeta cu croi clasic este perfecta pentru o femeie stilata si senzuala. Rosul e culoarea femeilor puternice, ce obtin intotdeauna ceea ce isi doresc!

cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-7cum-sa-te-imbraci-ca-melania-trump-8

Pe tine care piesa vestimentara te reprezinta: rochia albastru electric sau salopeta rosu aprins?

HAINE DE DAMA ONLINE, OFERTA COMPLETA AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/cum-sa-te-imbraci-ca-prima-doamna-diva-zilei-melania-trump/