fashiondays.ro

Rochii din dantela Sherri Hill

rochie-din-dantela-sherri-hill-1

Rochia din dantela – un must have in garderoba unei fashioniste


Dantela este unul dintre cele mai pretioase materiale, ce a fost inclus de-a lungul timpului in tot mai multe piese vestimentare pentru femei. Piesa vestimentara din dantela ce poate fi purtata de orice femeie, indiferent de varsta, este rochia din dantela.

In cazul in care vei opta pentru o rochie din dantela usor transparenta asigura-te ca decolteul si lungimea ei sunt decente. Fie ca alegi o rochie din dantela transparenta, fie ca alegi un model captusit cu o captuseala intr-o nuanta nude, accesorizarea tinutei trebuie sa fie cat mai simpla si discreta.
Un bun exemplu de stil cand vine vorba de purtarea rochiei din dantela este ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Aceasta alege intotdeauna rochii din dantela cu un croi simplu, pe corp, in timp ce accesoriile si coafura sunt minimaliste.

rochie-din-dantela-1rochie-din-dantela-2rochie-din-dantela-3

Daca iti doresti sa obtii un look classy, ca cel adoptat de Kate, alege una dintre cele 4 rochii din dantela pe care ti le voi propune in continuare.

Rochie Sherri Hill 21186 Rosa


Rochia din dantela roz pal, cu un croi ce urmareste linia corpului si decolteu la spate iti va conferi un look rafinat si senzual. Aceasta nuanta de roz pal e una dintre culorile sezonului primavara-vara. Asigura-te ca o vei avea in garderoba!

rochie-din-dantela-sherri-hill-2rochie-din-dantela-sherri-hill-3

Rochie Sherri Hill 32325 White


Aceasta rochie alba din dantela cu decolteu adanc in fata si la spate iti va conferi un look sexy. Aplicatiile de pietre si perle si maneca tip aripa de inger adauga o nuanta de romantism tinutei. Potrivita pentru o femeie inocenta, dar totodata feminina si constienta de atuurile ei fizice.

rochie-din-dantela-sherri-hill-4rochie-din-dantela-sherri-hill-5

Rochie Sherri Hill 50686 Rosa


Aceasta rochie din dantela cu volane in straturi e ideala pentru o femeie cu soldurile inguste si bustul mai proeminent. Volanele suprapune vor da volum coapselor si soldurilor si ii vor echilibra silueta. Potrivita pentru o femeie copilaroasa, rochia din dantela cu volane va da o nota eleganta tinutei tale de ocazie.

rochie-din-dantela-sherri-hill-6rochie-din-dantela-sherri-hill-7

Rochie Sherri Hill 50023 Black


Ce poate fi mai elegant decat o rochie lunga, neagra, din dantela? La aceasta se adauga crapatura adanca ce lasa la vedere picioarele lungi si decolteul adanc ce evidentiaza spatele sexy pentru un look cu adevarat senzual si rafinat. Iti garantez ca daca vei opta pentru aceasta rochie vei avea o aparitie memorabila.

rochie-din-dantela-sherri-hill-8rochie-din-dantela-sherri-hill-9

Cu siguranta ti-ai identificat prefarata! Pune-o pe wishlist si asigura-te ca o vei include cat mai curand in garderoba pentru a obtine un look rafinat, ce nu se demodeaza in timp.

ROCHII SHERRI HILL, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-din-dantela-un-must-have-in-garderoba-unei-fashioniste/