fashiondays.ro

Fii elegantă în rochii plus size!

rochie-in-marimi-mari-1

Ce modele de haine avantajează femeile cu forme plus size


Silueta cu forme generoase face parte din semnătura ta sau pur și simplu ai rămas cu câteva kilograme în plus în urma sărbătorilor? Nu te ascunde în haine pentru grăsuțe și îndrăznește să urmezi tendințele în modă, ținând cont de câteva sfaturi simple pentru silueta plus size.

Îți povestim ce poți face pentru a-ți pune în evidență atuurile și a ascunde părțile care crezi că te dezavantajează. Alături de trucuri, sfaturi și efecte vizuale, îți vom arăta exemple de haine mărimi mari pentru ocazie, de seară sau de zi, rochii XXL de club și distracție, precum și rochii scurte elegante în mărimi mari pentru fashionistele nonconformiste!


Cum alegi inteligent haine casual și rochii în mărimi mari


A-ți pune silueta în valoare nu înseamnă să-ți ascunzi formele, ci să găsești un echilibru între proporțiile corpului tău și garderoba la care nu vrei să renunți. De-a lungul timpului, s-au vehiculat multe reguli de vestimentație pentru femeile plus size.

Astăzi, suntem aici să le demontăm și să te încurajăm să te îmbraci în tendințe, ținând cont doar de câteva artificii de stil. Ne-am gândit la câteva dintre cele mai importante reguli, regulile de aur în potrivirea hainelor la modă pentru femeile cu câteva kilograme în plus.

Dacă vrei să afli mai multe despre ce formă are corpul tău și cum să te îmbraci în funcție de proporțiile tale, citește acest ghid despre formele siluetei tale.

 ROCHII MARIMI MARI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Alege mărimea și croiala potrivită pentru tine


Poate fi tentant să-ți ascunzi formele în haine de mărimi mai mari, însă acest lucru nu te va ajuta cu nimic, ci din contră. Mărimea potrivită nici nu te va strânge, evidențiind aspecte care nu vrei să fie observate, și nici nu te va face mai plinuță.

rochie-in-marimi-mari-2rochie-in-marimi-mari-3

Probează mai multe mărimi până dai de cea potrivită pentru tine și îmbracă-te pentru silueta din prezent, nu pentru cea la visezi să ajungi. Numerele sunt relative și croiul este esențial!

Outfit-ul perfect nu ține cont de etichetă. Asigură-te că hainele nu te strâng și nici nu îți sunt mari, ci găsește măsura ideală pentru tine în momentul în care îți trebuie.


Uită de prejudecățile legate de culorile deschise și aprinse


Culorile deschise nu te vor face să arăți mai mare decât ești dacă alegi piesele vestimentare potrivite, la fel cum nici culoarea neagră nu te va face mai suplă dacă porți mărimea nepotrivită. Vechea regulă spune să nu poți niciodată alb.

Noi îți spunem că cel mai important aspect este ca hainele pe care le îmbraci să fie croite pe măsura formelor tale. Atunci când vrei să îmbraci haine deschise la culoare, alege materiale cu personalitate care să nu se muleze după orice linie curbă.

rochie-in-marimi-mari-4rochie-in-marimi-mari-5

O altă prejudecată este legată de culorile strălucitoare și puternice. Uită de ea! Îți plac culorile extravagante? Poartă-le cu zâmbetul pe buze, după ce te-ai asigurat că sunt mărimea potrivită pentru tine. În ceea ce privește culori aprinse, printurile și imprimeurile, nu te limita la accente și detalii mici. Optează pentru forme care să se armonizeze cu întreaga ta siluetă.

rochie-in-marimi-mari-6rochie-in-marimi-mari-7
Ținutele monocromatice pot face minuni pentru siluetele cu forme prin crearea unei linii lungi, suple și continue. Cu toate acestea, nu funcționează doar dacă arunci pe tine diferite piese uni la întâmplare. Nu abuza de acest atribut dacă nu vrei să arăți plictisitor. Pentru a evita acest lucru, joacă-te cu îmbinarea materialelor și crează un look elegant și sofisticat.

Dacă vrei un stil cât mai minimalist, alege o rochie elegantă a-line și nu pune curea, astfel încât nimeni nu va știi care este circumferința taliei tale sau poartă fuste care se opresc imediat sub genunchi, dacă ai coapse groase și glezne subțiri.

ROCHII MARIMI MARI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Adaptează-te la tendințele podiumului


Nu-ți fie teamă să urmezi trendurile. De-a lungul timpului, am observat că multe femei plinuțe vizitează doar secțiunile de basics din magazinele lor preferate. Îndrăznește să fii în tendințe și adaptează trendurile astfel încât ele să se potrivească cu formele tale. Dacă vrei să îmbraci un top scurt, poartă-l cu o fustă creion cu talie înaltă.

rochie-in-marimi-mari-8rochie-in-marimi-mari-9


Dacă totuși îți place negrul și însiști să porți the little black dress care să te acopere cât mai mult, optează pentru un model care îți dezgolește umerii și astfel atrage atenția către chipul tău.

De asemenea, piesele vestimentare multicolore nu sunt de evitat de către o femeie cu forme. Optează pentru cele cu dungi verticale și nuanțe mai închise în zonele pe care nu vrei să atragi atenția. Echilibrul proporțiilor este o carte foarte importantă care, jucată corect, nu-ți poate aduce decât priviri admirative.

Conturează-ți silueta prin evidențierea taliei și astfel se va crea iluzia perfectă a mult-doritei siluete de clepsidră.


Pune-ți în valoare trăsăturile preferate


Cu siguranță ai o parte a corpului pe care o iubești și îți dorești să o pui în evidență. Fie că este vorba de trăsăturile faciale, picioare, talie sau glezne, pune-o în valoare și silueta ta nu va avea decât de câștigat. Ai picioare frumoase? Poartă rochii scurte fără nicio reținere!

rochie-in-marimi-mari-10rochie-in-marimi-mari-11

În cazul rochiilor elegante de seară în mărimi mari, sfaturile nu se schimbă. Te încurajăm să scapi de prejudecata rochiilor lungi și negre pentru petreceri, nunți sau botezuri și să faci alegeri mai îndrăznețe!

Poartă accesorii potrivite cu mărimea ta și nu care să te facă să pari mai mare, prin comparație. De asemenea, detaliile verticale (printuri, bijuterii, forme geometrice) evidente te vor entuziasma, la fel și colierele lungi și oversized.


Evită materialele subțiri și maleabile


Alege un material din jerse în locul hainelor din mătase sau optează pentru catifea, lână cu elastan atunci când vrei să porți ceva mulat care să arate foarte frumos pe silueta plus size.

rochie-in-marimi-mari-12rochie-in-marimi-mari-13

Rochiile din dantelă groasă sunt și ele binevenite la evenimentele importante din viața ta, cum ar fi o gală, un cocktail sau un eveniment important. De asemenea, postura corectă, croiala și materialul pot face atât de mult pentru imaginea ta încât vei părea chiar și cu 5 kg mai slabă.

rochie-in-marimi-mari-14


Poartă imprimeuri mari și accesorii oversized


Renunță la prejudecăți și nu mai fugi de imprimeuri, fie că sunt dungi, forme geometrice sau chiar flori. Singurul lucru de care trebuie să ții cont este dimensiunea acestora. Asigură-te că ai în garderobă mai multe haine cu imprimeuri mari, care să se armonizeze frumos cu formele siluetei tale. Poți purta chiar și volane sau bucăți de material în relief, plisate, cu condiția să nu le așezi în zonele cu probleme.

rochie-in-marimi-mari-15rochie-in-marimi-mari-16



Poartă decolteuri adânci în formă de V sau U


Evită bluzele pe gât și îndrăznește să porți rochii sau bluze cu decolteu. Astfel de piese vestimentare subțiază și atrag atenția spre celelalte părți ale corpului pe care ți-ai dori să le pui în valoare. Spre exemplu, chipul!

rochie-in-marimi-mari-17rochie-in-marimi-mari-18

Renunță definitiv la gulerul rotund de la baza gâtului sau, dacă ai o piesă preferată la care nu ai renunța pentru nimic în lume, cel puțin accesorizeaz-o cu un lanț lung, vizibil, care să completeze ținuta dând senzația de suplețe și lungime.

ROCHII MARIMI MARI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Asortează tocuri înalte la rochii scurte


Poartă tocuri dacă îți dorești să pari mai înaltă și suplă. Chiar și așa, nu te gândi că trebuie să optezi pentru tocuri stiletto, decât dacă mergi la o gală sau o petrecere pretențioasă. Ține minte totuși că în viața de zi cu zi, platformele îți vor îngroșa gambele, mai ales dacă le ai deja grosuțe. Te avantajează tocurile groase și pătrate, care adaugă lungime. Sunt ideale cizmele lungi, până la genunchi, în sezonul rece, mai ales asortate la rochii scurte, de petrecere sau club.

rochie-in-marimi-mari-19rochie-in-marimi-mari-20

Încălțămintea pe care o alegi trebuie să aibă culoarea pantalonului sau a dresului pe care îl porți. Astfel, iluzia optică va funcționa ca o magie! Dacă e vară și nu elti obișnuită să porți dresri, alege sandale și pantofi nude sau într-o nuanță cât mai apropiată de pielea ta.


Lungimea hainelor contează


Te sfătuim să porți fustele și rochiile până la genunchi ori peste, ca să scapi de grija gambelor groase. Acestea pot da impresia de micime și te pot face să pari plinuță. Dacă vrei să porți rochii din materiale mulate, optează pentru cele lungi, care nu-ți vor face probleme dacă se vor ridica în mers. Confortul e foarte important, indiferent de numărul kilogramelor!

rochie-in-marimi-mari-21rochie-in-marimi-mari-22


Fii elegantă în rochii plus size


Nu știi cum să te îmbraci când ești invitată la o petrecere, gală sau nuntă? Dacă ești una dintre cele care cred cu tărie în eleganța Little Black Dress, atunci o rochie neagră, din catifea, cu o crăpătură sexi pe picior îți va fi cu siguranță pe plac.

rochie-in-marimi-mari-23rochie-in-marimi-mari-24

Dacă negrul nu e culoarea ta, nu-ți face griji. Vremea ”negrului care subțiază” a trecut de mult. Dacă alegi materialul potrivit, în cusături potrivite – nici foarte lejere, nici foarte strâmte – și nu abuzezi cu decupaje sau piele la vedere, rochiile colorate vor atrage atenția în mod pozitiv asupra ta.

Acum că știi câteva tips & tricks despre cum să te îmbraci dacă ai câteva kilograme în plus, cu siguranță le vei pune în practică astfel încât să te bucuri de formele tale în rochii superbe, bluze XXL și ținute deosebite în mărimi mari .


Unde găsesc Rochii mărimi mari?


Indiferent că preferi rochiile convenționale în mărimi mari, negre și croite pe drept, fie că iubești culorile și-ți sclipesc ochii în fața rochiilor multicolore xxl, din dantelă, catifea sau tricot, la Ama Fashion vei găsi o mulțime de rochii superbe pentru diverse ocazii și evenimente.

Poți opta pentru rochii mărimi mari pentru nunți, botezuri sau chiar gale și cocktail-uri, sau poți profita de rochiile și bluzele românești în mărimi mari perfecte pentru întâlnirile office. O întreagă gamă de rochii mărimi mari te așteaptă să o descoperi! 

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/ghid-haine-marimi-mari/