answear.ro%20

Fusta creion iti pune in evidenta atuurile

fusta-creion-din-oferta-starshiners-1

Fusta creion – piesa ce iti pune in evidenta atuurile


Indiferent de tipul de silueta, tot ce ai nevoie in garderoba e o fusta creion. Fiind o piesa versatila, poate fi purtata atat la tinute casual, office, cat si la tinute mai elegante, de cocktail. Singurele aspecte de care trebuie sa tii cont sunt materialul din care e confectionata, croiul si combinatiile in care o porti, pentru a obtine un look potrivit atat siluetei tale, cat si ocaziei.

Principalul atu al fustei creion este ca iti subliniaza talia si iti pune in evidenta soldurile feminine. Pentru asta trebuie sa te asiguri ca ai ales corect marimea si croiul care iti flateaza silueta.
Si lungimea fustei este foarte importanta. In cazul minionelor fustele creion scurte, preferabil cu o talie inalta, vor crea iluzia optica de alungire a picioarelor. Cele de inaltime medie pot opta linistite pentru o fusta creion pana la genunchi sau imediat sub genunchi. Chiar si cele inalte pot alege fusta creion pana la genunchi sau sub genunchi, precum si o fusta creion pana la jumatatea gambei, ce se termina pe partea mai subtire a piciorului.

Pe StarSinerS gasesti o multitudine de fuste tip creion, potrivite pentru toate siluetele si ocaziile.


Fusta Top Secret S020548 DarkBlue


Fusta creion albastru inchis e ideala pentru femeile cu soldurile late. Fustele creion in culori inchise, fara imprimeuri avantajeaza silueta triunghi. Atrage atentia asupra partii de sus a corpului, purtand topuri in culori mai puternice decat nuanta fustei.

fusta-creion-din-oferta-starshiners-2fusta-creion-din-oferta-starshiners-3


Fusta Top Secret S025713 Grey


Fusta creion cu imprimeuri avantajeaza femeile ce au soldurile inguste. Daca ai un bust mai generos iti poti echilibra silueta cu ajutorul unei fuste cu dungi orizontale, ce iti va face soldurile sa para mai voluptoase. Alege sa o porti cu un top intr-o singura culoare, cu decolteu in V.

fusta-creion-din-oferta-starshiners-4fusta-creion-din-oferta-starshiners-5

Tie ce tip de fusta creion ti se potriveste: monocroma sau cu imprimeuri?

Iti recomand noua colectie de fuste elegante, click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/fusta-creion-piesa-ce-iti-pune-in-evidenta-atuurile/