fashiondays.ro

Haine de primavara la preturi bune!

haine-de-primavara-la-preturi-bune

Haine de primavara online - Colectia 2017 - StarShinerS 

 

Ce senzatie placuta avem atunci cand auzim sunetul tocului pe suprafata plata a asfaltului. Ce bine este sa ne putem plimba cu paltonul pe brat, in bataia calduroasa a razelor primavaratice! Adesea adie un vant fin si poarta cu el mireasma copacilor infloriti, iar noi… ne simtim diafane, asemenea unor prevestitoare ale primaverii. Ne vine sa ne avantam in prima cafenea si sa le spunem tuturor celor care se ascund inauntru:`Haideti, haideti la soare! Haideti pe terasa sa ne bucuram de razele calde! Desigur, manierele ne opresc si nu ne permit sa manifestam entuziasmul in acest fel, de aceea lasam vestimentatia sa vorbeasca despre bucuria noastra! Descopera colectia de Haine de primavara la cele mai bune preturi Produse de calitate si livrare rapida!


Bluze de primavara online - Colectia 2017

 

O colectie deosebite de bluze cu diferite croiuri: evazate, asimetrice,  cu guler sau tip helanca potrivite pentru a fi purtate zi de zi.Indiferent ce anume vrei sa inspiri: un fel childish, sobru sau Sweet, cu siguranta iti vei gasi perechea aici. Cele mai moderne bluze care pot fi combinate la fuste, pantaloni sau blugi. Alege ce ti se potriveste!

bluza-de-primavara-colectia 2017-1bluza-de-primavara-colectia 2017-2


Camasi de primavara online - Colectia 2017

 

Camasile sunt aliatele noastre de fiecare data cand dorim sa alcatuim un look office sau casual. Aici vei descoperi o colectie impresionanta de camasi: lejere, pe corp, din dantela, colorate, albe dar si negre, camasi casual, dar si elegante. Aloca timp si descopera o colectie superba de camasi.

camasa-de-primavara-colectia 2017-1camasa-de-primavara-colectia 2017-2


Tricouri de primavara online - Colectia 2017 

 

Iti plac tricourile? Si noua! Sunt atat de utile si nelipsite din garderoba. Am selectat pentru tine o gama de tricouri indraznete prin colorit si imprimeuri care vor face furori indiferent cu ce alegi sa le combini: fuste, pantaloni lungi sau pantaloni scurti. Vara aceasta nu are voie sa treaca fara a nu incerca unul sau mai multe modele de tricouri de calitate din colectia StarShinerS! 

tricou-de-primavara-colectia 2017-1tricou-de-primavara-colectia 2017-2

 

Pantaloni & Blugi de primavara online - Colectia 2017 

 

Stim ca blugii si pantalonii sunt piese de baza in crearea tinutelor vestimentare de zi cu zi. O pereche de jeansi corect asortata ne salveaza timp si ne valideaza bunul gust. Blugi dama 2016. StarShinerS iti ofera o gama completa de blugi model 2016, astfel incat sa-ti fie usor accesibili. Asorteaza blugii la jachete denim sau creaza alte combinatii, ai liber la imaginatie!
 
pantaloni-de-primavara-colectia 2017-blugi-de-primavara-colectia 2017-


Rochii de primavara online - Colectia 2017 

 

StarShinerS este cel mai vizitat magazin online de Rochii, cu peste 250.000 de cliente fericite! Descopera peste 2500 modele de Rochii 2017! Alege culoarea rochiei preferate, selecteaza marimea rochiilor aflate in stoc ori brandul. Imposibil sa nu-ti gasesti rochia potrivita: cele mai frumoase rochii, acum, la un click distanta!

  rochie-de-primavara-colectia 2017-1rochie-de-primavara-colectia 2017-2


Fuste de primavara online - Colectia 2017 

 

Fuste cochete de zi sau de seara, potrivite pentru a forma o tinuta feminina, cu efect surprinzator. Descopera o colectie impresionanta de fuste din piele ecologica, fuste mulate sau fuste in clos, cu imprimeu sau simple. Cu siguranta vei gasi cel putin un model care sa ti se potriveasca.

fusta-de-primavara-colectia 2017-1fusta-de-primavara-colectia 2017-2

Sacouri de primavara online - Colectia 2017

 

Sacourile vor fi intotdeauna piese vestimentare adecvate pentru un look office. In functie de materialul din care sunt confectionate, sacourile te ajuta sa compui si o tinuta sport sau casual. Fii inspirata si alege din colectia de sacouri StarShinerS!

sacou-de-primavara-colectia 2017-1sacou-de-primavara-colectia 2017-2

Jachete de primavara online - Colectia 2017

 

Din piele sau alte materiale potrivite pentru temperaturile de tranzitie dintre primavara si vara, cu fermoare, nasturi sau aspect petrecut, jachetele sunt perfecte atat pentru a te apara de frig, cat si pentru a completa o tinuta.
 
jacheta-de-primavara-colectia 2017-1jacheta-de-primavara-colectia 2017-2