answear.ro%20

Idei de tinute pentru Dragobete

tinuta-potrivita-de-dragobete-1

 Poarta rosu de Dragobete!


Dragobete este un personaj de pe vremea dacilor, ce este recunoscut ca protector al tinerilor si al iubirii. Inca se mai practica unele ritualuri in diferite zone ale tarii in aceasta zi, in timp ce altele s-au pierdut de-a lungul timpului. Insa un lucru este cert: indragostitii din tara noastra isi declara iubirea in fiecare an, pe data de 24 februarie.

Tu cum vei petrece seara de Dragobete? Eu mi-am imaginat 3 posibile scenarii pentru o seara de vineri si iti propun cate o tinuta all red potrivita fiecarui scenariu.

Rochie Ana Radu Creative Style Red

Luati cina intr-un restaurant select? Poarta rochia semnata Ana Radu si suprinde-ti iubitul cu un look senzual si feminin.

Aceasta rochie scurta cu decolteu adanc iti va pune un evidenta bustul generos si picioarele lungi si frumoase. Te-ntrebi daca e prea mult sa iti dezvalui atat decolteul, cat si picioarele sexy? Astazi nimic nu e prea mult, mai ales cand vine vorba despre o seara petrecuta in compania iubitului tau.

tinuta-potrivita-de-dragobete-2tinuta-potrivita-de-dragobete-3

Salopeta Daniella Cristea Sensuality Red

Seara de clubbing? Innebuneste-l cu o salopeta extrem de sexy cu decolteu adanc si spatele gol. Ideala pentru o seara petrecuta in club, mai ales cu ocazia Dragobetelui.

Sper ca iubitul tau nu e gelos, pentru ca vei atrage privirile multor admiratori cu aceasta tinuta. Le vei starni imaginatia si nu isi vor mai putea lua ochii de la tine.

tinuta-potrivita-de-dragobete-4tinuta-potrivita-de-dragobete-5

Rochie Artista Abstract Flowers Red

Iesiti sa beti un pahar de vin intr-un bar? Aceasta rochie rosie cu imprimeuri florale e ideala pentru aceasta ocazie.

Fusta in clos si talia marcata cu un cordon din saten dau feminitate trupului tau. E perfecta daca iti doresti un look cuminte, dar totodata senzual si atragator.

tinuta-potrivita-de-dragobete-6tinuta-potrivita-de-dragobete-7

Sexy, provocator sau atragator? Alegerea iti apartine!

Vezi si alte tinute pentru femei, click aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/poarta-rosu-de-dragobete/