answear.ro%20

Idei de tinute pentru Valentine’s Day

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-1

Cum sa te imbraci de Valentine’s Day pentru a-ti impresiona iubitul!


Valentine’s Day, sarbatoarea occidentala a iubirii imprumutata si de romani, e un prilej cu care indragostitii isi fac cadouri si declaratii de dragoste.

Recunosc ca nu sunt o impatimita a acestei sarbatori, deoarece consider ca nu e nevoie de un pretext pentru a-i face o declaratie sau un cadou persoanei iubite. Chiar si asa, probabil ca voi iesi la o intalnire cu iubitul meu si vreau sa imi pregatesc tinuta din timp pentru a-mi asigura o seara reusita.
Pentru ca Valentine’s Day pica anul acesta intr-o zi de marti, cel mai probabil o vei petrece cu iubitul tau luand o cina romantica la un restaurant, band un pahar de vin intr-un bar sau savurand un film romantic la cinematograf.

Indiferent de locul unde veti decide sa petreceti Valentine’s Day e important sa ai la indemana o tinuta eleganta, potrivita pentru o cina la restaurant, dar si una casual chic pentru o intalnire intr-un bar sau la cinematograf. In felul acesta ai outfitul pregatit din timp, indiferent ce decizie veti lua in ziua respectiva.


Tinuta eleganta


Rochie StarShinerS Radiant Red

Surprinde-ti iubitul cu o rochie noua, intr-o nuanta pasionala de rosu. Acest model din imitatie de piele, cu inima pe decolteu si mulata pe corp este o alegere sexy pentru aceasta ocazie. Vei atrage multe priviri in restaurantul unde veti merge, iar iubitul tau se va mandri ca are alaturi asa o femeie frumoasa.

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-2idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-3

Pantofi Divine Dream Red

Opteaza pentru o pereche de stiletto rosii pentru un look all red. E o adevarat arta sa stii sa porti o astfel de tinuta. Totul tine de capacitatea ta de a combina diferite nuante de rosu si de atitudinea cu care o porti.

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-4idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-5

Mai domoleste din efectul pasional al tinutei all red, adaugand un plic negru si o blana artificiala tot neagra.

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-6idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-7


Tinuta casual chic


Pantaloni Top Secret S020137 Red

Chiar daca vei opta pentru un look mai lejer la intalnire, impus de locatia unde va avea loc, eu zic sa nu renunti la rosu. Nici ca s-ar putea o ocazie mai buna ca aceasta sa porti rosu! Pantalonii rosii skinny iti vor pune in evidenta picioarele lungi si frumoase.

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-8idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-9

Pulover StarShinerS Aurora Feeling Black

Pentru un look senzual, potrivit pentru intalnirea de Valentine’s Day, alege un pulover cu umerii goi. Desi ai optat pentru o tinuta casual si cuminte, umerii la vedere sunt un detaliu incitant. Iubitul tau va fi incantat si nu isi va mai lua ochii de la tine.

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-10idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-11

Botine Top Secret S022470 Black

Completeaza-ti look-ul cu o pereche de botine casual cu un toc gros, de inaltime medie.

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-12idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-13

Nu uita de micile de detalii ce ne duc cu gandul la acesta zi a iubirii. Opteaza pentru un choker cu inimioara!

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-14

Adauga si o palarie pentru a da o nota cool tinutei!

idei-de-tinute-pentru-valentine's-day-15

Indiferent de tinuta pentru care vei opta, iti doresc sa ai parte de o seara perfecta si de cat mai multe momente minunate alaturi de iubitul tau.

HAINE DAMA ONLINE AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/cum-sa-te-imbraci-de-valentines-day-pentru-a-ti-impresiona-iubitul/