answear.ro%20

Salopeta – piesa cheie a primaverii

salopeta-piesa-cheie-a-primaverii-1

Salopeta – piesa cheie a sezonului de primavara-vara


Salopeta e un must-have in orice garderoba, fiind in tendinte de cateva sezoane. Daca nu ai reusit inca sa ti-o achizitionezi, in primavara aceasta nu trebuie sa ratezi ocazia. Salopeta pune cel mai bine in evidenta o silueta feminina, cu forme, in special daca optezi pentru un model cu o curea in talie.

Foarte lejera si comoda, poate fi purtata atat in tinute de zi, cat si in tinute de ocazie. Diferenta dintre o salopeta de zi si una de ocazie o face croiul acesteia si materialul din care e confectionata.

Pentru o tinuta de zi poti opta pentru o salopeta intr-o singura culoare, la care sa adaugi accesorii statement in culori puternice. Tot pentru zi, salopetele cu imprimeuri iti vor conferi un look aparte, insa ai grija sa nu exagerezi cu accesoriile.
Salopetele de seara din paiete, matase sau materiale transparente pe anumite portiuni iti vor conferi un look glam. Te provoc ca la urmatorul eveniment sa inlocuiesti rochia de seara cu o salopeta. Efectul va fi woow!

Astazi iti prezinta o salopeta de zi si una de seara ce sunt necesare in garderoba unei femei trendy.


Salopeta S025021 Black


Salopeta neagra cu topul petrecut sub forma unei camasi fara maneci e perfecta pentru o zi petrecuta la birou. Vei obtine un look business distins. Pensele din zona soldurilor si coapselor dau volum acestora, fiind ideala pentru a femeie ce are soldurile inguste.

Pentru a te putea concentra la task-urile de zi cu zi, extrem de important cand iti alegi tinuta de mers la birou este ca aceasta sa fie confortabila. Iar acest model se observa ca are un croi lejer si, totodata, e si stylish.

salopeta-piesa-cheie-a-primaverii-2salopeta-piesa-cheie-a-primaverii-3


Salopeta Ana Radu Spectacular Appearance Black


Acest model de salopeta este spectaculos, asa cum ii spune si numele. Avand un croi deosebit, cu decolteu inima si decupaje in partea de sus iti va pune frumos in evidenta linia bustului. Mai mult de atat e confectionata dintr-o catifea moale, ce iti imbratiseaza formele feminine, iar la spate catifeaua se continua cu un voal transparent.

Catifeaua e recunoscuta ca fiind unul dintre cele mai luxuoase materiale din istoria modei, conferind senzualitate si eleganta purtatoarei. Aceasta salopeta e perfecta pentru a fi purtata la o nunta, in locul elegantei rochii negre. Vei reusi sa iesi din tipare si vei emana rafinament si mult bun-gust.

salopeta-piesa-cheie-a-primaverii-4

Te-am convins sa incluzi salopeta in tinutele tale office si in cele pentru evenimente speciale?

SALOPETE MODERNE AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/salopeta-piesa-cheie-a-sezonului-de-primavara-vara/