answear.ro%20

Lenjerie sexy pentru seri romantice

lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-1

Lenjerie sexy, pentru o seara romantica de Dragobete sau de Valentine’s Day!


Daca te-ai hotarat sa petreci o seara romantica de Dragobete sau de Valentine’s Day acasa, impreuna cu iubitul tau, trebuie sa te gandesti la toate detaliile pentru ca aceasta sa iasa perfect.

Decorul trebuie subtil amenajat cu flori proaspete, lumanari parfumate, lumina difuza, muzica in surdina, iar patul imbracat cu o lenjerie fina din satin. Pentru cina nu e obligatoriu ca tu sa gatesti, poti comanda mancarea, insa e esential sa alegi un fel de mancare pe care atat tu, cat si iubitul tau il indragiti. Ah, si sa nu uiti de desert!

Imbraca-te cu o rochie sexy, chiar daca nu iesiti din casa, iar pe sub aceasta poarta un body sau lenjerie provocatoare. Pe finalul serii schimba-te intr-o camasa de noapte din dantela sau satin pentru noaptea ce va urma.

Iti fac cateva propuneri „indecente” de lenjerie, ramane ca tu sa alegi ce ti se potriveste.

Body-ul negru din dantela

Surprinde-ti partenerul cu un body negru din dantela sau cu aplicatii din dantela. Alege un model de body ce iti pune in evidenta frumusetea trupului si iti confera incredere in propria-ti feminitate.

Negrul este simbol al necunoscutului, nevazutului si misterului. Persoanele ce apreciaza aceasta culoare sunt introvertite, dar merita sa facem efortul pentru a le cunoaste.


lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-2lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-3lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-4

Seturile din satin sau dantela rosie

Crezi ca exista o alta optiune mai potrivita pentru Valentine’s Day? Cu siguranta, nu! Seturile din satin sau dantela intr-o nuanta de rosu sunt ideale pentru a sarbatorii iubirea alaturi de partenerul tau.

Rosul este culoare pasiunii, o culoare dominanta. Femeile ce aleg sa poarte rosu sunt firi ce actioneaza pe baza de instinct, fara a sta prea mult pe ganduri.

lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-5lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-6lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-7

Camasa de noapte din satin sau dantela

Pentru o aparitie sexy in dormitor alege o camasa de noapte din dantela sau satin ce urmeaza discret linia corpului tau. Vei fi wooow!

Opteaza pentru o camasa de noapte din satin rosu cu dantela neagra si vei obtine un look provocator. Combinatia de rosu cu negru e specifica femeilor misterioase si pasionale.

lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-8lenjerie-sexy-pentru-seri-romantice-9

Tu ce piesa de lenjerie alegi sa porti la cina romantica de Valentine’s Day?

VEZI AICI COLECTIA DE BODY-URI DAMA

Sursa articol:
http://starsblog.ro/lenjerie-sexy-pentru-o-seara-romantica-de-valentines-day/