fashiondays.ro

Pantalonii culottes, extrem de versatili

pantaloni-culottes-1

Trend alert: pantalonii culottes!


Desi i-am privit cu o oarecare reticienta atunci cand designerii ni i-au propus, pantalonii culottes au inceput sa fie din ce in ce mai indragiti de fashionistele de peste tot din lume.

Extrem de versatili, pantalonii culottes pot fi integrati atat in tinute de toamna-iarna, cat si in tinutele specifice sezonului cald. Ceea ce face diferenta e materialul din care acestia sunt confectionati. In sezonul rece e indicat sa optezi pentru o pereche de culottes dintr-o stofa mai groasa care sa iti tina cald, nu doar sa fie trendy. Si, bineinteles, sa ii porti cu o pereche de dresuri de dama groase.

Poarta-i in tinute de mers la birou alaturi de o camasa si un blazer scurt, precum si in tinute casual cu un tricou alb si o pereche de sneakers. Atentie la lungimea acestora, mai ales daca nu porti tocuri. Cei care se termina pe partea mai lata a gambei iti vor face piciorul sa para mai gros.
Crezi ca in club nu ar fi potrivita o pereche de culottes? Te inseli! Alege o pereche de pantaloni culottes dintr-un material cu straluciri metalice si poarta-i cu un crop top. Vei arata uber cool!

Iti propun trei modele de pantaloni culottes de pe StarShinerS, astfel incat sa poti alege modelul ce ti se potriveste.


Pantaloni Top Secret S020199 DarkBlue


Acest model de pantaloni culottes intr-o nuanta de albastru inchis sunt ideali pentru a fi purtati atat in tinute casual, cat si in tinute de mers la birou.

Fie ca ii asortezi cu o pereche de botine cool, fie ca ca optezi pentru stiletto, e preferabil sa ii porti cu dresuri intr-o culoare similara cu cea a incaltamintei sau a pantalonului pentru alungirea piciorului.

pantaloni-culottes-2pantaloni-culottes-3

Pantaloni Top Secret S020135 Black


Pantalonii culottes negri cu dunga sunt extrem de eleganti. Ideali pentru intalnirile de afaceri, iti vor conferi un look business si, totodata, foarte cool.

Poarta-i cu un top bagat in betelia pantalonului. In felul acesta iti vei marca talia si picioarele vor parea mai lungi.

pantaloni-culottes-4pantaloni-culottes-5

Pantaloni PrettyGirl Lonely Blue


Pantalonii culottes intr-o nuanta de bleu sunt perfecti pentru sezonul de primavara-vara. Ideali pentru o tinuta de zi, pot fi purtati cu o pereche de balerini.

Pont: Alege o pereche de balerini cu varful ascutit pentru alungirea piciorului.

pantaloni-culottes-6pantaloni-culottes-7

Care e modelul tau preferat de culottes?

VEZI COLECTIA COMPLETA DE PANTALONI DAMA, CLICK AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-pantalonii-culottes/