dyfashion.ro

Rochii de primavara cu buline Miss Grey

rochie-de-primavara-cu-buline-1

Despre rochiile de primavara din noua colectie Miss Grey


Prin ce se caracterizeaza noua colectie de primavara Miss Grey? Printr-o multitudine de modele de rochii elegante noi, al caror principal element este reprezentat de romantism. Vei regasi in noua colectie de primavara rochii eelgante simple, de zi sau pentru birou, dar si modele de rochii de petrecere, lungi sau scurte, care sa se potriveasca celor mai frumoase evenimente din viata ta. 

Am mentionat, cateva randuri mai sus, romantismul, si iti spunem exact la ce ne refeream: la texturile de o feminitate si o delicatete sublima, precum dantela, voalul fin sau tulle-ul, precum si la detalii de inspiratie retro menite sa aduca un suflu nou garderobei noastre feminine: iar in aceasta categorie intra rochiile cu buline, despre care vom vorbi mai jos.

Rochiile cu buline - un must-have pentru primavara lui 2017


Rochiile cu buline sunt la mare cautare in acest sezon. Si sunt extrem de joviale si romantice. Astfel ca, daca iti doresti sa porti si tu o astfel de rochie in sezonul care tocmai a inceput, trebuie sa tii cont de cateva detalii minimale legate de maniera in care poti accesoriza o rochie cu buline astfel incat sa obtii maximul de farmec si feminitate de la o astfel de tinuta. 

Intodeauna cand alegi sa porti o rochie cu buline, tine cont de faptul ca aceasta trebuie sa ramana punctul focal al imaginii tale, astfel ca accesoriile trebuie alese in asa fel incat sa completeze sis a complimenteze rochita, si nu sa distraga atentia de la ea. Rezuma-te la un volum minimal de accesorii, si, in fucntie de stilul sau de contextul in care vei alege sa porti rochita, asigura-te ca te distingi prin eleganta si rafinament, combinand-o cu accesorii subtile.

rochie-de-primavara-cu-buline-2rochie-de-primavara-cu-buline-3

Rochiile cu buline si melanjul textural potrivit


Atunci cand alegi sa porti o rochie cu buline, vei fi tentata sa apelezi la artificii de tipul combinatiilor de texturi diferite. Daca esti increzatoare si iti place sa fii in trend, atunci este mai mult decat recomandat sa faci asta. Insa ai grija sa le combini destept: spre exemplu, nu purta o jacheta cu dungi verticale peste o rochie cu buline, pentru ca nu vei face decat sa iti strici imaginea per ansamblu. Alege, in schimb, alte accesorii vestimentare care contin doar in zona manecilor, a buzunarelor sau a gulerului (spre exemplu) dungi. 

Indiferent de tipul de textura sau pattern pe care alegi sa il porti in combinatie cu rochia ta cu buline, ai intotdeauna grija sa se regaseasca intr-o maniera discreta in tinuta ta.

rochie-de-primavara-cu-buline-4rochie-de-primavara-cu-buline-5

Descopera noua colectie de primavara Miss Grey, si rasfata-te cu cele mai frumoase rochite de sezon.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-pantaloni/rochii-cu-buline-in-noua-colectie-de-primavara-miss-grey/