fashiondays.ro

Rochii lungi de seara cu efect wow!

rochie-lunga-de-seara-cu-efect-wow-1

Doua evenimente unde vei arata ireprosabil intr-o rochie lunga


Cu siguranta ai primit cel putin o data o invitatie la un eveniment formal, al carui dress code ti-a complicat, poate, alegerea tinutei potrivite. De aceea, iti venim acum in ajutor cu doua exemple de ocazii unde este ideal sa porti rochii lungi.

O petrecere cu dress code white tie poate fi descrisa, intr-un cuvant, astfel: spectaculoasa! Rochiile maxi, tesaturile cu aspect pretios, sofisticat, pantofii extrem de fini, cu toc cu si aplicatii stralucitoare, sunt obligatorii.

Miss Grey ti-a pregatit in noua colectie de primavara rochia perfecta pentru o astfel de ocazie, care iti va garanta o aparitie ireprosabila. Este vorba de modelul de rochie lunga Nora, intr-o combinatie cu adevarat stralucitoare de triplu voal negru si dantela argintie brodata cu paiete. Designul bustului este imposibil de trecut cu vederea, datorita detaliului asimetric prin care se realizeaza un joc irezistibil de suprapuneri, intr-o armonie perfecta cu senzuala crapatura de pe picior a fustei.

La un eveniment black tie e bine sa stii ca se accepta un stil mai putin pretentios decat la unul white tie, dar asta nu inseamna ca se diminueaza cumva atributul elegantei.Rochie Darma

Chiar daca ai o libertate mai mare in ce priveste alegerea elementelor tinutei, ca sa nu dai gres si sa risti un faux pas vestimentar, orienteaza-te tot catre unul din modele de rochii lungi de seara cu linie fluida si aspect diafan, asa cum este rochia maxi Darma. Bustul frumos decorat cu dantela pretioasa brodata iti asigura o prezenta sofisticata si corecta din punct de vedere al etichetei, iar fusta cu despicatura sexy intr-o parte iti va asigura priviri admirative. Combinatia de opac si transparent, sustinuta de senzualitatea si misterul sugerat de negrul intens al rochiei, confera pielii tale o luminozitate aparte, care se va reflecta cu siguranta si in increderea cu care vei participa la eveniment. Si de data aceasta va trebui sa rezumi accesorizarea la bijuterii foarte discrete, eventual din argint, care sa creeze o armonie delicata impreuna cu perechea de sandale pretioase pe care o vei incalta.

rochie-lunga-de-seara-cu-efect-wow-2rochie-lunga-de-seara-cu-efect-wow-3

Ai incredere in tine si fii pregatita sa uimesti chiar si la evenimentele pretentioase, purtand una din rochiile de seara recomandate!

Rochii lungi de seara - vezi oferta actualizata click aici

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/modele-de-rochii-lungi-cu-efect-wow/