answear.ro%20

Rochii de primavara- LaFemme

rochie-de-primavara-din-oferta-la-femme-1
Nu știu voi, dar eu una abia aștept primăvara. Îmi imaginez senzația primelor raze de soare cum îmi încălzesc fața, mă gândesc în secret la rochiile pe care o să le port și mă las cuprinsă de energia și cheful de viață cu care ne molipsim când se naște prima frunză.

Cu toții avem tendința să trăim anticipat acest moment și multe altele de altfel. Fiecare perioadă are frumusețea ei dacă înveți să rămâi ancorat în prezent și de altfel ar fi cea mai înțeleaptă decizie pe care o poți lua în fiecare clipă.

Ei bine, noroc că avem soarele  asta de iarnă care ne mai scoate din norul gri care s-a așezat pe umerii noștrii și parcă ne mai dezmorțim și începem să ne gândim cu drag la viață.

În primele zile de soare, o să avem tendința să ne aranjăm cât mai frumos, să fim cât mai dichisite, să arătăm lumii ce minune e să fii femeie! Că tot am pomenit de rochițele de primăvară, am pregătit pentru voi rochii de zi fabuloase pe care să le purtați în parc, la birou, chiar și la cocktailuri dacă le veți accesoriza corect.

Prima rochie pentru care o să pledez, este the little black dress, cu mâneci evazate sau clopoței că tot suntem încă în sezonul de iarnă. Ce poate fi mai simplu de purtat și de accesorizat decât o rochie neagră? Dar nu este doar o simplă rochie neagră! Datorită mânecilor evazate, aceasta capătă o notă de eleganță, iar feminitate cât cuprinde! Merge foarte bine la birou, la un cocktail, la o întâlnire, la o sesiune de cumpărături, etc. Diferența o vor face accesoriile. Acest tip de rochie ar trebui să existe în garderoba oricărei femei! O găsești pe LaFemme la reducere, cu doar 83,99 lei.

rochie-de-primavara-din-oferta-la-femme-2rochie-de-primavara-din-oferta-la-femme-3

Nu m-am putut abține să vă prezint rochia cu imprimeu care te îndrumă la o plimbare în parc, la o plimbare în natură sau de ce nu la grădina botanică. Ca o floare printre flori! O rochie care inspiră feminitate, blândețe, romantism, voioșie și care parcă șoptește despre primăvară. Și pe aceasta o poți purta la birou, dar mai ales la o întâlnire cu amorezul. Având în vedere imprimeul, accesoriile trebuie să fie de dimensiuni mici și subtile. Merge la fel de bine atât cu balerini cât și cu pantofi cu toc mediu. Te poți juca cu nuanțe de nude și crem, chiar și roz pastel. În această perioadă o găsești la reducere la prețul de 97, 99 lei, în magazinele noastre fizice sau online.

rochie-de-primavara-din-oferta-la-femme-4rochie-de-primavara-din-oferta-la-femme-5


N-am vrut să mă opresc aici și am ales și o rochie casual, dar specială, cu un imprimeu care nu poate trece neobservat. Cu o geacă de motor și ghete până la gleznă cu tocul gros, ești de neoprit! Pentru această ținută poți opta și pentru o pălărie cu bolurile largi. O poți purta chiar și iarna dacă optezi pentru un cardigan din cașmir și dresuri groase, neapărat mate. O găsești la prețul promoțional de 111,99 lei în magazinele LaFemme.

rochie-de-primavara-din-oferta-la-femme-6

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2017/01/sa-vina-primavara/