fashiondays.ro

Tinute dama pentru vremea capricioasa

tinute-lafemme-pentru-vreme-capricioasa-1

Tinute LaFemme pentru primavara capricioasa


Când afară plouă, cel mai bine e să faci o plimbare până la magazinele fizice LaFemme sau să arunci o privire pe site. De ce să lași ploaia să-ți strice dispoziția? Ploaia este încă un prilej ca să înveți să te simți bine oricând și în orice împrejurare. Asta înseamnă să-ți controlezi propriile emoții. Adică să-ți faci viața frumoasă la comandă. Ce simplu!

Am pregătit pentru tine câteva articole vestimentare din colecția LaFemme, care să te mai înveselească și care să te facă să-ți spui că nimic nu merită vreo urmă de supărare.

Pentru că primăvara este foarte aproape(îți promitem că nu mai durează mult), LaFemme îți propune un trench de culoare bleumarin, în ton cu ploaia și indispensabil în gardeorba unei femei.

Este versatil, astfel că, îl poți purta în diferite combinații inedite. În această perioadă îl găsești redus cu 50%, 


tinute-lafemme-pentru-vreme-capricioasa-2tinute-lafemme-pentru-vreme-capricioasa-3

Cel mai simplu mod de a purta un trench, este să-l asortezi cu o pereche de blugi deschiși și ușor evazați. Despre jeansi am putea scrie capitole întregi, iar câteva perechi pe care să le ai la-ndemână, te pot scoate din bucluc atunci când rămâi țintuită în fața șifonierului și nu știi ce să pui pe tine.

Blugii sunt la prețul de 159,99 lei.

tinute-lafemme-pentru-vreme-capricioasa-4tinute-lafemme-pentru-vreme-capricioasa-5

În continuare, o să păstrez tonalitatea și am ales pentru tine un pulover casual, simplu, de bun gust și la fel de versatil. Când spun versatil, mă refer la faptul că se poate face o trecere rapidă de la casual la elegant. Îl poți purta liniștită la o ieșire spontană cu prietenele sau la birou. Îl găsești la o reducere de 50% pe site.

tinute-lafemme-pentru-vreme-capricioasa-6tinute-lafemme-pentru-vreme-capricioasa-7

Nu-i așa că ploaia nici nu mai contează? Cu un pic de atrenament și efort susținut vom ajunge să fim fericite mereu, orice s-ar întâmpla. Fake it, till you make it!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2017/02/emotii-si-ploi-calatoare/