answear.ro%20

Trei modele de little black dress

Little black dress – eleganta la superlativ


Celebra little black dress te poate scoate oricand din incurcatura. Daca nu stii ce sa porti atat intr-o tinuta de zi, cat si intr-o tinuta de seara alege linistita o rochie neagra. Iti garantez ca nu vei da gres!
Bineinteles, trebuie sa alegi corect materialul din care e confectionata, pentru a fi in acord cu evenimentul la care participi. La evenimentele de seara alege o little black dress din voal, paiete, pene, satin, dantela sau catifea. Iti va asigura un look reusit si elegant.

Iti propun trei modele diferite de little black dress, pe care le gasesti pe StarShinerS. Cu siguranta cel putin una dintre ele iti va face cu ochiul!


Rochie PrettyGirl Lovely Event Black


Acest model de little black dress cu volan peplum pe tiv urmeaza linia corpului. Foarte classy, aceasta poate fi purtata atat la o intalnire de afaceri, cat si la o cina romantica.

Simplitate si eleganta, asa e ceea ce inspira acest model de rochie neagra.




Rochie PrettyGirl Office Enchantment Black


Rochia-sacou neagra e ideala pentru o zi petrecuta la birou. Daca ti se pare prea indrazneata crapatura, o poti purta cu o pereche de pantaloni pana sau blugi skinny, daca dress code-ul iti permite.

Talia marcata cu ajutorul braului din acelasi material cu rochia confera feminitate si te ajuta sa pari mai supla.




Rochie Ana Radu Pretty Flame Black


Rochia neagra din tulle cu decolteu inima si umerii goi este foarte feminina. O poti purta atat la un cocktail, cat si la o nunta pentru o apartitie spectaculoasa.

Asorteaz-o cu o pereche de sandale fine, preferabil aurii, pentru a da un plus de eleganta tinutei. Combinatia negru-auriu este ideala pentru un look reusit la evenimente.



Tie care model de little black dress ti se potriveste?

ROCHII ONLINE DE LA STARSHINERS AICI

Sursa articol;
http://starsblog.ro/little-black-dress-eleganta-la-superlativ/