dyfashion.ro

6 camasi superbe din oferta inpuff

camasa-superba-din-oferta-in-puff-1
O camasa aleasa cu grija poate punctul pe „i” in orice tinuta. Fie ca vorbim despre o tinuta office, fie despre o tinuta eleganta si rafinata, alegerea camasii poate influenta foarte puternic stilul tinutei si caracterul acesteia: este reusita sau nu?

O camasa cu o croiala nereusita colorata, pe deasupra, intr-o culoare nepotrivita, poate ruina o tinuta, oricat de sofisticate sau scumpe ar fi celelalte piese din alcatuirea ei. Pe de alta parte, un model interesant, realizat cu atentie la detalii si cu maiestrie, astfel incat sa puna in valoare fiecare trasatura si miscare ce inspira feminitate, fie ca vorbim despre talie, ochi, maxilar (in cazul camasilor cu guler stil tunica), fie despre delicatetea gesturilor unei femei care stie cum sa se faca remarcata, poate propulsa orice tinuta.

Mai jos am facut o selectie de camasi superbe, la moda anul acesta, care pot fi alegerea optima pentru dvs:


1.Camasa in dungi cu fluturi • Atmosphere


Camasa in dungi cu fluturi camasa dama  camasa in dungi din poplin broderie fluturi  maneca scurta manseta si revere albe se inchide cu nasturi roz material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama! 

camasa-superba-din-oferta-in-puff-2camasa-superba-din-oferta-in-puff-3


2.Camasa albastra scurta cu capse rosii • Colectii anterioare


Camasa albastra scurta cu capse rosii camasa dama camasa albastra croi pana in talie se inchide cu capse rosii maneca lunga manseta lata buzunare la piept material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi!

camasa-superba-din-oferta-in-puff-4camasa-superba-din-oferta-in-puff-5


3.Camasa rosie petrecuta cu maneca bradut • Atmosphere


Camasa rosie petrecuta cu maneca bradut camasa dama camasa rosie maneca braduta croi lejer se leaga in fata cu un cordon material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi rosii!

camasa-superba-din-oferta-in-puff-6camasa-superba-din-oferta-in-puff-7


4.Camasa alba cu imprimeu floral colorat • Atmosphere


Camasa alba cu imprimeu floral colorat camasa dama camasa alba din voal imprimeu floral colorat maneca trei sferturi manseta lata se inchide cu nasturi material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!

camasa-superba-din-oferta-in-puff-8camasa-superba-din-oferta-in-puff-9


5.Camasa alba cu imprimeu si tul rosu • Atmosphere


Camasa alba cu imprimeu si tul rosu camasa alba bumbac camasa dama  imprimeu tul rosu la mansete si bust croi pe corp se inchide cu nasturi rosii material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama!

camasa-superba-din-oferta-in-puff-10camasa-superba-din-oferta-in-puff-11


6.Camasa bleu cu floricele • MBG


Camasa bleu cu floricele camasa dama camasa bleu carouri si imprimeu floral maneca lunga snur la gat se inchide cu nasturi manseta lata material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi dama! 

camasa-superba-din-oferta-in-puff-12camasa-superba-din-oferta-in-puff-13

Vezi oferta completa si preturile aici