dyfashion.ro

Bluza dama casual neagra asimetrica

bluza-dama-casual-asimetrica-din-oferta-starshiners-1
Trebuie sa recunosc ca, din ceea ce remarc pe strada, sunt foarte putine persoane ce indraznesc sa combine printurile. Probabil ca de cele mai multe ori e vorba de teama de a nu gresi.

Sunt cateva reguli de care daca tii cont nu ai cum sa dai gres. Alege printuri de dimensiuni similare in ambele piese vestimentare, asigura-te ca una dintre culori e in ambele printuri si accesorizeaza-ti tinuta cat mai simplu.

Iti prezint una dintre combinatiile mele preferate: dungi


Bluza dama casual neagra StarShinerS asimetrica


Bluza din materialul elastic ponti roma cu croi pe un umar si volan este foarte feminina si senzuala. Se potriveste segmentului de cliente mai tinere care se imbraca casual si isi doresc sa fie in pas cu moda. Umerii la vedere si volanele sunt printre tendintele acestui sezon.

bluza-dama-casual-asimetrica-din-oferta-starshiners-2bluza-dama-casual-asimetrica-din-oferta-starshiners-3

Bluza tinereasca, cu un croi romantic, cu umarul gol, croita din material elastic, cu imprimeu in dungi, aplicat pe volanas. Are maneci 3/4 si se potriveste la o tinuta casual.

Detalii produs: dungi orizontale; maneci trei-sferturi; un umar este descoperit; are volanase; material usor elastic.Croi: Asimetric, Cu maneca 3/4, Mulat, Scurt.Compozitie: 65% Viscoza, 30% Poliester, 5% Spandex

Iti place bluza prezentata? Vezi si alte modele de bluze trendy pentru femei aici

Sursa:
http://starsblog.ro/shop-the-outfit-fusta-cu-imprimeu-floral-cu-top-in-dungi/