dyfashion.ro

Ce tinuta porti de Ziua Femeii?

haine-de-dama-online-rochii-1

Tinute peentru un look woow de Ziua Femeii!


Peste doar cateva zile sarbatorim Ziua Internationala a Femeii. Aceasta sarbatoare are rolul de a celebra reusitele sociale, economice si politice ale femeilor.

Tu cum vei sarbatori ziua ta? Din experienta pot spune ca seara de 8 martie o petrecem fie in compania prietenelor, fie la o cina romantica cu iubitul. Indiferent pe care dintre cele doua variante o vei alege, cea mai importanta este tinuta pentru care vei opta. E obligatoriu sa ai un look cat mai feminin!

La o iesire cu fetele in club sau la o petrecere intre fete poti alege fie o rochie din catifea sau cu paiete, fie o salopeta. In cazul in care nu ti-ai facut planuri cu fetele, insa iubitul tau te va invita la o cina romantica alege sa porti o rochie cat mai feminina.

Completeaza-ti look-ul cu niste bucle lejere sau o coada de cal cu volum ce sa se potriveasca manusa cu tinuta aleasa. Nu uita nici de machiaj! Daca alegi sa porti paiete mergi pe un machiaj cat mai natural, insa daca optezi pentru catifea neagra sau o salopeta simpla poarta un ruj rosu aprins.

Uite ce tinute iti propun sa porti de ziua ta!

Rochie Fofy Nymphaea Burgundy


Ideala pentru a fi purtata la o cina romantica, rochia Rochie Fofy Nymphaea Burgundy iti va pune subtil in evidenta formele feminine. Un lucru trebuie sa stii legat de catifea: aceasta da volum partilor corpului pe care este purtata. Daca esti inalta si supla, rochia creion din catifea cu slit e tot ce ai nevoie pentru a-ti evidentia trupul.


haine-de-dama-online-rochii-2haine-de-dama-online-rochii-3


Rochie De Ocazie Cu Paiete Roz StarShinerS Accesorizata Cu Cordon


Aceasta rochie e perfecta pentru o iesire cu fetele in club, dar si pentru o cina romantica la un restaurant select. Rochia din paiete cu umerii goi si talia marcata cu un cordon confera trupului tau stralucire si feminitate. E in sine o piesa statement, tipul de rochie de care orice femeie are nevoie in garderoba.

haine-de-dama-online-rochii-4haine-de-dama-online-rochii-5

Salopeta PrettyGirl Remarcable Look Black


Pentru o seara de 8 martie petrecuta in club cu prietenele tale sau la o petrecere intre fete alege salopeta Salopeta PrettyGirl Remarcable Look Black. Vei obtine un look senzual si sexy. Salopetele cu pantalon evazat avantajeaza orice silueta, intrucat iti alungesc picioarele.

haine-de-dama-online-rochii-salopete-1haine-de-dama-online-rochii-salopete-2

Sursa:
http://starsblog.ro/un-look-woow-de-ziua-femeii/