answear.ro%20

Colecția La Redoute – pe FashionUP!

imbracaminte-femei-la-redoute-1

Noua colecție La Redoute – acum pe FashionUP!


Adevărul este că niciodată nu mi-a plăcut iarna, însă anul acesta mi se pare că nu se mai termină! Tot ce îmi doresc este să renunț la ghete, geacă și fular și să port cu mândrie piese colorate din noile colecții!

Si dacă tot a venit vorba de noile colecții, trebuie să vă spun că pe FashionUP! a venit deja primăvara! I-a luat ceva timp să ajungă, pentru că a venit tocmai din Franța, însă acum este aici! Nu, nu e o glumă! Colecțiile pentru sezonul primăvară-vară by La Redoute sunt acum disponibile și așteaptă să fie admirate și comandate!

incaltaminte-femei-colectia-la-reodute-1incaltaminte-femei-colectia-la-reodute-2
incaltaminte-femei-colectia-la-reodute-3incaltaminte-femei-colectia-la-reodute-4

Culorile pastelate, croiul în linii simple și materialele de calitate definesc cele mai noi piese by La Redoute. Inspirate din stilul franțuzesc, sunt dedicate femeilor care preferă stilul clasic, elegant dar confortabil în același timp.

În cazul în care te numeri printre cele care au câteva kilograme în plus, nu trebuie să îți faci griji! Castaluna este un brand special creat de La Redoute pentru femeile cu forme, care au nevoie de mărimi potrivite siluetei lor. Așadar nu contează ce stil preferi sau câte kilograme ai! Sigur vei găsi ceva pe gustul tău în noile colecții!

imbracaminte-femei-la-redoute-2imbracaminte-femei-la-redoute-3

Acum că ți-am stârnit curiozitatea, nu rămâne decât să te convingi singură! Cu siguranță te vei îndrăgosti de noile piese și îți va fi greu să te decizi ce să comanzi! Sub brandul La Redoute se regăsesc mai multe mărci, printre care Atelier R, R Edition, R Essentiel sau Mademoiselle R , toate disponibile pe FashionUP! Vezi aici

Spor la cumpărături!

Sursa:
http://ceimbracazi.ro/2017/02/20/noua-colectie-la-redoute-acum-pe-fashionup/