dyfashion.ro

Costume de baie la moda in 2017

costum-de-baie-la-moda-in-2017-1

Costume de baie must-have in 2017!


A sosit momentul sa aflam ce se poarta in materie de costume de baie anul acesta. Nu mai e mult si ne vom etala trupul zvelt pe plaja, la mare sau la strand.

Intr-o multitudine de modele, culori si imprimeuri, costumele de baie sunt printre piesele vestimentare preferate de femei in sezonul cald. Multe dintre noi au inceput sa isi pregateasca corpul pentru vara prin diete, masaj anticelulitic si mers intens la sala,  insa pentru a fi tot tacamul complet e absolut necesar sa iti achizitionezi si costumul de baie ce ti-l pune frumos in evidenta.

Ca si pana acum in tendinte raman costumele de baie intregi cu decupaje si asimetrii. Sa nu uitam de cele cu un decolteu adanc, extrem de sexy. La acestea se adauga costumele de baie cu volane, foarte feminine si jucause.
Pe langa acestea, costumele de baie din doua piese cu franjuri, cele cu broderii, costumele de baie cu talie inalta, precum si cele cu topuri taiate sunt must-have in 2017.

Iti propun cateva costume de baie de femei perfecte pentru o zi petrecuta pe plaja sau la strand.

Costum De Baie Cosita Linda Paris Grey


Costumul de baie Costum De Baie Cosita Linda Paris Grey e o piesa statement. Acest costum intreg cu asimetrii si aplicatii de paiete si pietre te va face remarcata pe plaja. Griul deschis arata superb pe o piele proaspat atinsa de razele soarelui.

costum-de-baie-la-moda-in-2017-2costum-de-baie-la-moda-in-2017-3

Costum De Baie Cosita Linda Starfish White


Costumul de baie din doua piese cu broderie colorata e potrivit pentru o tipa ingenua, jucausa si optimista. Albul pe plaja e culoarea ideala. Albul reflecta cel mai bine lumina soarelui, iar un costum de baie alb te va proteja de arsita. Chiar daca esti putin bronzata, pielea ta va parea mai inchisa la culoare si mai stralucitoare.

costum-de-baie-la-moda-in-2017-4costum-de-baie-la-moda-in-2017-5

Costum De Baie Estival Spirit Black


Costumul de baie Costum De Baie Estival Spirit Black cu volane e o piesa must-have. Simplu la o prima vedere, dar cu o nota aparte data de volanele colorate. Daca iti doresti un bronz fara urme, nu trebuie sa ratezi acest costum de baie cu sutien tip bandeau si bretea detasabila.

costum-de-baie-la-moda-in-2017-6costum-de-baie-la-moda-in-2017-7

Costum De Baie Ocassion Cherished Blue


Costumul de baie cu top scurt e modern, fiind ideal pentru o tipa sportiva. O nuanta electrica e tot ce ai nevoie pentru a-ti evidentia bronzul si a nu trece neobservata pe plaja. Desi topul te duce cu gandul la un look cuminte, slipul tip tanga e extrem de provocator.

costum-de-baie-la-moda-in-2017-8costum-de-baie-la-moda-in-2017-9

Ai decis pentru ce model de costum de baie vei opta anul acesta?

Sursa:
http://starsblog.ro/costume-de-baie-must-have-in-2017/