dyfashion.ro

Jacheta bomber – item-ul primaverii!

jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-1

Jacheta bomber – item-ul must have al primaverii!


Jacheta bomber sau jacheta de aviator a fost purtata pentru prima data in anii ’50 de catre pilotii bombardierelor americane.

In ultimele sezoane acest tip de jacheta a fost si inca este prezenta pe podiumuri si in magazine, captand atentia vedetelor si a fashionistelor din intreaga lume.

Extrem de versatila, jacheta bomber poate fi purtata in orice combinatie. Poate fi integrata atat in tinute de zi, cat si in tinute mai elegante, de ocazie. O poti asorta la blugi, pantaloni scurti, pantaloni eleganti cu dunga, precum si la fuste in A, fuste plisate si rochii furou.
Lasa-ti imaginatia sa zboara si creeaza cele mai inedite combinatii, avand ca piesa centrala jacheta bomber! Indiferent cum o vei purta vei obtine un look stylist, actual si deosebit.

Iti propun cateva modele de jacheta bomber, pe care le gasesti pe StarShinerS, ce sunt ideale pentru primavara aceasta.

Jacheta Little Flower Rosa


Intr-o nuanta girly de rose, jacheta bomber cu broderie e alegerea perfecta pentru tinute casual cu blugi skinny si adidasi, dar si pentru o tinuta de club alaturi de o rochie furou. O poti purta chiar si la birou cu o pereche de pantaloni tigareta, o camasa masculina si pantofi stiletto.

jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-2jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-3

Jacheta Killer Look Black


Jacheta bomber cu mesaj in partea din spate si aplicatii pe piept e perfecta pentru tinute cool de zi. Adopta o tinuta all black si poarta aceasta jacheta bomber cu mesaj. E look-ul perfect pentru o dupa-amiaza petrecuta cu prietenii.

jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-4jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-5

Jacheta Simple Fall Blue


Jacheta bomber albastru sidefat, fara aplicatii sau mesaje, e ideala pentru a fi purtata in tinute cu imprimeuri. De un singur aspect trebuie sa tii cont. Una dintre culorile imprimeului sa fie o nuanta de albastru sau o alta culoare cu care albastrul se potriveste.

jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-6jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-7

Jacheta Wild Adventure Black


Jacheta bomber cu imprimeu military si broderie e o piesa statement. Din acest motiv ti-as recomanda sa o porti in combinatii cat mai simple si sa o lasi sa fie „vedeta” tinutei. E un must-have in garderoba unei fashioniste!

jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-8jacheta-de-primavara-jacheta-bomber-9

Tu ti-ai achizitionat deja jacheta de primavara favorita?

Sursa:
http://starsblog.ro/jacheta-bomber-item-ul-must-have-al-primaverii/