dyfashion.ro

Piese vestimentare brodate

rochie-brodata-1

Trend alert: articolele brodate!


Printre tendintele acestui sezon sunt piesele vestimentare brodate. Fustele, rochiile si topurile cu broderie sau aplicatii sunt la mare cautare. Daca iti doresti sa obtii un look tineresc si trendy sunt alegerea perfecta.

Iti prezint cateva produse dintr-o colectie casual, cu accente young.

Rochie brodata StarShinerS neagra accesorizata cu fundite


Rochia din scuba crepe, o stofa mai „aerata” si usor elastica, e ideala pentru o iesire in club. Umerii cazuti si croiul tip creion iti va asigura un look senzual. O nota tinereasca o da broderia interesanta cu o fata stilizata, iar pe manecute funditele aplicate din tul cu buline de catifea, dublate cu material albastru pentru a se potrivi cu nuantele din broderie.

rochie-brodata-2rochie-brodata-3

Rochie brodata StarShinerS rosie cu croi asimetric


Rochia in A evazata din scuba crepe, o stofa mai „aerata” si usor elastica, este extrem de potrivita pentru o tinuta de zi. O rochie casual cu broderie cu elemente de inspiratie rock ce se potriveste clientelor tinere.

rochie-brodata-4rochie-brodata-5

Rochie brodata StarShinerS rosie cu spatele gol


Rochia mulata din scuba crepe, o stofa mai „aerata” si usor elastica, se potriveste la o iesire in club, o cina la restaurant sau pentru o zi petrecuta la birou, daca o porti cu un sacou cambrat sau sfeter deasupra. O rochie smart casual cu broderie in talie si funde aplicate ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba de primavara.

rochie-brodata-6rochie-brodata-7

Bluza dama brodata StarShinerS alba cu maneci tip fluture


Bluza oversized din scuba crepe cu broderie cu fata stilizata este foarte trendy si tinereasca. Manecile cu volan confera o nota romantica unui look casual.

bluza-brodata-1bluza-brodata-2

Bluza dama brodata StarShinerS rosie cu maneci tip fluture


Bluza oversized din scuba crepe intr-o nuanta aprinsa de rosu se potriveste unei tinere indraznete. Broderia de pe piept poate tine locul unei brose cu accente casual.

bluza-brodata-3bluza-brodata-4

Rochie brodata StarShinerS crem cu decolteu


Rochia din ponti roma cu broderie si funde aplicate este potrivita pentru o iesire in club. O poti integra si intr-o tinuta casual de zi alaturi de o pereche de bocanci.

rochie-brodata-8rochie-brodata-9

Rochie brodata StarShinerS neagra in clos


Rochia din ponti roma cu broderie cu elemente rock e perfecta pentru o tinuta casual. Ideala pentru segmentul de cliente tinere, care adora sa se imbrace potrivit tendintelor acestui sezon.



Fusta brodata din tul StarShinerS neagra cu talie inalta


Fusta din tul cu broderie cu elemente rock, dublata ca si captuseala cu o fusta din ponti roma este foarte chic. Acest material usor elastic este foarte placut la purtare. Perfecta pentru o seara petrecuta in club.

fusta-brodata-1fusta-brodata-2

Daca intri in categoria clientelor tinere sau a celor ce isi doresc un look tineresc trebuie sa ai macar una dintre aceste piese vestimentare in garderoba.

Sursa:
http://starsblog.ro/trend-alert-articolele-brodate/