dyfashion.ro

Rochie pe masura personalitatii tale

rochie-de-ocazie-din-oferta-miss-grey-1

Rochii de ocazie? Alege-le in functie de personalitate!


E imposibil sa te simti bine in pielea ta daca nu ai o rochie pe masura personalitatii tale. Cand alegi rochii de ocazie, nu uita sa iei in calcul, pe langa marime, tesatura si culoare, un factor extrem de important, si anume individualitatea. Cu siguranta ti s-a intamplat sa porti la un eveniment special o rochie extrem de eleganta, admirata de toata lumea, dar in care pur si simplu nu te simteai… tu insati. Cand intreg corpul tau si atitudinea ta spun un lucru, iar tinuta vorbeste despre cu totul altceva, aminteste-ti ca nu rochia poarta femeia, ci invers, si mai ales ca voi doua trebuie sa fiti prietene.

Iti vom face astazi cunostinta cu trei modele de rochii de ocazie din colectiile Miss Grey, fiecare din ele fiecare din ele potrivindu-se mai bine unui anumit tip de personalitate.

Esti o fire ambitioasa? 

rochie-de-ocazie-din-oferta-miss-grey-2rochie-de-ocazie-din-oferta-miss-grey-3

Stii ce vrei si nimic nu te impiedica sa-ti atingi scopurile, iti cunosti foarte bine calitatile si iti place sa iesi in evidenta? Provocarile nu te sperie, iar la evenimentele speciale te remarci prin dezinvoltura?

Inseamna ca vei face o echipa buna cu rochia Vanda, o piesa vestimentara din catifea, care se remarca prin croiala conica si, mai ales, prin franjurii jucausi care iti confera un aer dinamic, impetuos. Negrul intens, preferat de vampe, femei de afaceri si personaje misterioase, transforma aceasta tinuta intr-una din acele rochii de ocazie ideale pentru orice ocazie, oricat ar fi de pretentioasa.

Esti romantica si visatoare?

rochie-de-ocazie-din-oferta-miss-grey-4rochie-de-ocazie-din-oferta-miss-grey-5

Lacrimezi la filme de dragoste, cand primesti flori si cand te priveste in ochi un pui de catel? Iti inconjori prietenii cu afectiune, iti place sa privesti cerul, fie noapte, fi zi, iar la petreceri dansezi cu pasiune?

Atunci, rochia Elisabeth este facuta pentru tine. Si nu oricum, ci dintr-o catifea lila care-ti subliniaza feminitatea, si o pretioasa dantela  brodata manual cu paiete, in zona superioara, pentru un plus de senzualitate. Fusta este croita in clos, special pentru ca tu sa te simti in largul tau pe ringul de dans, unde infloresti la fel de frumos ca o brandusa primavaratica.

Esti vesela si pusa pe glume?

rochie-de-ocazie-din-oferta-miss-grey-6rochie-de-ocazie-din-oferta-miss-grey-7

Esti o optimista incurabila, iti faci mereu prietenii sa rada si nu te temi de senzualitate? Iti plac culorile intense, iar cand vine vorba de rochii de ocazie, materialele deosebite te stimuleaza?

Pune-ti in valoare personalitatea efervescenta cu rochia Zaira, confectionata integral din dantela brodata in nuante de negru. Aceasta tinuta permite o multime de combinatii cromatice care te vor scoate in evidenta. Alege accesorii in tonuri de rosu, auriu sau argintiu, si vei fi crea o tinuta sofisticata si joviala, asa cum esti si tu.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/rochii-de-ocazie-alege-le-in-functie-de-personalitate/