answear.ro%20

Rochii de banchet: tinute de nota zece!

rochie-de-banchet-din-colectia-miss-grey-1
Iti propunem trei tinute de nota zece, din colectia Miss Grey de rochii pentru banchet, fiecare din ele potrivindu-se excelent cate unei personalitati si evidentiind intocmai acele trasaturi care iti reliefeaza caracterul.


Esti delicata si visatoare? Poarta la banchet rochii scurte din dantela


Daca iti place sa petreci ore in sir visand si iti provoci prietenii sa vada felurite forme de animale sau personaje fantastice in nori, daca te simti confortabil in nuante pastel si traiesti muzica dansand fara oprire, atunci rochia Norina lila te va incanta cu siguranta.
Confectionata din dantela pretioasa brodata, rochia iti accentueaza talia datorita croielii in clos, iar transparenta de la nivelul manecilor si spatelui iti aduce un plus de mister si feminitate. Poarta in loc de sutien un furou modelator nude si te vei simti in largul tau, bucurandu-te de bal si complimentele prietenilor.

rochie-de-banchet-din-colectia-miss-grey-2rochie-de-banchet-din-colectia-miss-grey-3


Esti o printesa moderna? Straluceste la bal in rochii mov


De mica ai admirat printesele din povesti, iar acum iti doresti sa porti si tu una din acele rochii fermecatoare de inspiratie regala. Ai ocazia sa o faci la banchet, alegand rochia Lydia, un ansamblu vestimentar rafinat compus din fusta ampla, cu pliuri, confectionata din antic negru, si bustul din dantela brodata cu paiete, intr-o nuanta luxoasa de mov intens. Detaliul de la gat, o dragalasa fundita, iti confera acea alura sofisticata care te va aduce in centrul atentiei. Accesorizeaza rochia cu o pereche de pantofi peep-toe si bucura-te de o petrecere de neuitat.

rochie-de-banchet-din-colectia-miss-grey-4rochie-de-banchet-din-colectia-miss-grey-5



Ai o personalitate puternica? Alege sa porti rochii pentru banchet elegante


Stii foarte bine ce vrei si nu te temi sa-ti faci cunoscuta prezenta. Mai mult ca sigur, esti un star in devenire, iar acum te pregatesti sa fii vedeta balului. Poarta rochia Kristie, o piesa absolut fabuloasa care iti dezvaluie delicat umerii, datorita croielii seducatoare.
Realizata din dantela pretioasa de un negru intens, rochia iti subliniaza discret formele si, impreuna cu o pereche de stilleto si un colier delicat din perle, va forma combinatia castigatoare pentru o seara memorabila.

rochie-de-banchet-din-colectia-miss-grey-6rochie-de-banchet-din-colectia-miss-grey-7

ROCHII DE BANCHET VEZI OFERTA ACTUALIZATA CLICK AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/rochii-pentru-banchet-trei-tinute-de-nota-zece/