dyfashion.ro

Rochii de ocazie pentru nunti

Rochie lunga matase gri si dantela albastra

Rochie lunga matase gri si dantela albastra • Atmosphere

ROCHII
Fii in tendinte in acest sezon cu o rochie de seara lunga din matase gri si bust din dantela albastra! Deosebita feminina si cu un croi lejer rochia de ocazie are bustul confectionat din dantela albastra si este buretat scotand sanii in evidenta. Accesoriul din talie iti pune in evidenta silueta feminina iar culoarea moderna te scoate din anonimat la orice eveniment. Se inchide cu fermoar ascuns la spate. Material:5% poliester 5% elastan Lungime:150 cm de la subrat pana jos Produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de ocazie!

Rochie lunga turquoise si bust bej-auriu

Rochie lunga turquoise si bust bej-auriu • Atmosphere

ROCHII
Fii in tendinte in acest sezon cu o rochie de seara lunga turquoise si bust bej-auriu! Simpla feminina si cu un croi lejer rochia de ocazie are bustul confectionat din dantela bej-auriu si este buretat scotand sanii in evidenta. Accesoriul din talie iti pune in evidenta silueta feminina iar culoarea moderna te scoate din anonimat la orice eveniment. Material:95% poliester 5% elastan Lungime:;150 cm de la subrat pana jos Produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de ocazie!

ROCHII PENTRU OCAZII SPECIALE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Rochie trei sferturi lila cu broderie gri

Rochie trei sferturi lila cu broderie gri • MBG

ROCHII
Rochie trei sferturi lila cu broderie gri. Urmatorul eveniment nu trebuie sa te surprinda surprinde-l tu! Alege o rochie midi roz pal cu broderie gri si vei reprezenta definitia elegantei. Rochia trei sferturi este o rochie de ocazie eleganta care acopera si descopera atat cat trebuie. Are maneca scurta si se inchide cu fermoar ascuns la spate. Croiul modern conic iti pune in valoare silueta si iti urmareste perfect liniile corpului. Confectionata din broderie deosebita gri rochia de seara iti pune in lumina feminitatea si te scoate din anonimat. Lungime: 80 cm de la subrat in jos; Material: 95% poliester si 5% elastan ;Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si deosebite rochite de seara!

Rochie lunga tul galben si dantela

Rochie lunga tul galben si dantela • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga tul galben si dantela; rochie lunga de ocazie rochie de seara eleganta croi modern lejer bust din dantela semi-transparent spatele decoltat emana feminitate si senzualitate talia este pusa in evidenta prin accesoriu argintiu ideala pentru petrecerile pretentioase din acest sezon material: 95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai mai elegante si vaporoase rochii!




Rochie lunga turquoise si bust cu dantela

Rochie lunga turquoise si bust cu dantela • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga turquoise si bust cu dantela rochie lunga de ocazie rochie eleganta de seara rochie mulata si sexy croi sexy si despicatura adanca de pe picior bust din dantela decolteu generos se inchide la spate cu fermoar ascuns talia este evidentiata de o centura cu strasuri ideala pentru evenimentele deosebite din viata ta  lungime: 150 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase si rochii de ocazie!


Rochie midi roz cu trandafiri 3D

Rochie midi roz cu trandafiri 3D • Atmosphere

ROCHII
Rochie midi roz cu trandafiri 3D rochie trei sferturi eleganta rochie midi roz bust buretat din saten roz decolteu generos talia este evidentiata cu o centura detasabila accesorizata cu stras se inchide cu fermoar ascuns la spate perfecta pentru evenimentele impotante din viata ta; lungime: 65 cm din talie in jos material:95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania! ;Rasfata-te inPuff cu cele mai deosebte rochii de ocazie!


Rochie lunga albastra cu dantela aurie

Rochie lunga albastra cu dantela aurie • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga albastra cu dantela aurie  rochie lunga de ocazie rochie de seara eleganta bustul buretat evidentiaza sanii croi lejer volane ce pornesc din talie; talia evidentiata o centura accesorizata cu motive aurii se inchide la spate cu fermoar ascuns; rochie deosebita ideala pentru evenimentele importante din viata ta material: 95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de ocazie!

ROCHII PENTRU OCAZII SPECIALE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Rochie midi roz cu broderie si paiete mov

Rochie midi roz cu broderie si paiete mov • MBG

ROCHII
Rochie midi roz cu broderie si paiete mov rochie trei sferturi eleganta rochie de ocazie roz cu broderie si paiete mov rochie de seara midi; croi modern usor conic; fara maneca se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 85 cm de la subrat in jos material: 60% vascoza si 40% elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante rochite de seara!



Rochie scurta bordo voal fin

Rochie scurta bordo voal fin • Miss Grey

ROCHII
Rochie scurta bordo voal fin rochie scurta sexy rochie eleganta de seara decolteu generos spatele este decupat accesorizata cu insertii din tul se inchide cu fermoar ascuns la spate croi lejer material: 95% poliester si 5% elastan lungime: 69 cm de la subrat in jos produs fabricat in Romania!  Rasfata-te inPuff cu cele mai sexy si frumoase rochite de ocazie!




Rochie lunga voal bleu si broderie florala

Rochie lunga voal bleu si broderie florala • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga voal bleu si broderie florala; rochie lunga de seara eleganta rochie din voal de ocazie material vaporos croi lejer accesorizata cu broderie albastra in talie si cu strasuri la baza gatului ideala pentru evenimentele deosebite din viata ta se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 150 cm de la subrat pana jos material: 95% poliester 5% elastan produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase rochii de ocazie!



Rochie roz cu broderie florala

Rochie roz cu broderie florala • MBG

ROCHII
Rochie roz cu broderie florala rochie trei sferturi eleganta rochie de seara; rochie deosebita broderie florala  maneca scurta croi modern in clos ideala pentru evenimente deosebite din viata ta  se inchide cu fermoar ascuns la spate material: 95% poliester si 5% elastan lungime: 73 cm de la subrat in jos; produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si deosebite rochii de ocazie!



Rochie lunga voal rosu

Rochie lunga voal rosu • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga voal rosu rochie lunga eleganta rochie de ocazie deosebita croi lejer rochie lunga vaporoasa; bustul buretat scoate sanii in evidenta bretele accesorizate cu strasuri negre decolteu larg in spate talia este evidentiata de STRASURI ARGINTII ideala pentru evenimentele deosebite din viata ta material:95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si sexy rochii de ocazie!


Rochie lunga lycra albastra si broderie florala

Rochie lunga lycra albastra si broderie florala • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga lycra albastra si broderie florala; rochie lunga de ocazie rochie lunga de seara albastra rochie cu;despicatura adanca pe picior; decolteu generos talia accesorizata cu o broderie florala se inchide la spate cu fermoar ascuns material: 95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante rochii de seara si de ocazie!

ROCHII PENTRU OCAZII SPECIALE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


Rochie lunga dantela mov si tul

Rochie lunga dantela mov si tul • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga dantela mov si tul; rochie eleganta de seara rochie de ocazie rochie cu bretele ideala pentru evenimente speciale fiind o rochie deosebita croi modern bustul buretat este din dantela in partea de jos rochia este din tul si lycra se inchide cu fermoar ascuns la spate material:95% poliester 5% elastan lungime:150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai frumose rochii de printesa!



Rochie lunga dantela turquoise si lycra rose

Rochie lunga dantela turquoise si lycra rose • Atmosphere

ROCHII
Rochie lunga dantela turquoise si lycra rose rochie lunga eleganta rochie de ocazie deosebita croi lejer despicatura adanca ce iti pune in valoare picioarele spatele este plin cu dantela talia accesorizata cu pietre colorate perfecta pentru evenimentele importante din viata ta material: 95% poliester 5% elastan lungime: 150 cm de la subrat pana jos produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si frumoase rochii de ocazie!