dyfashion.ro

Rochii de seara, modele 2017

rochii-de-seara-modele-2017

Rochiile de seara, fie ele lungi sau scurte, sunt potrivite pentru a fi purtate la ocazii speciale: botez, nunta sau diferite gale. Daca esti o persoana care cauta rochii de nasa sau rochii de botez elegante, sexi, din materiale de calitate poti gasi toate selectiile designerilor StarShinerS, care completeaza aceasta categorie cu cele mai noi colectii de rochii de seara. Alegem cele mai frumoase modele de rochii de seara pentru tine!

Rochie de ocazie Artista visinie din material satinat cu insertii de broderie • Artista


rochie-de-seara-model-2017-1rochie-de-seara-model-2017-2

Rochie midi, clos, cu maneci scurte. Este croita din material elastic, de grosime medie in partea superioara, iar fusta este realizata din material satinat. Are guler barcuta, cu insertii de broderie florala. Se inchide cu fermoar la spate. Insertia de broderie ii da o nota speciala rochiei.

Rochie cu maneci clopot Artista verde accesorizata cu fundite • Artista


rochie-de-seara-model-2017-3rochie-de-seara-model-2017-4

Rochie eleganta cu un croi tip creion, din material elastic, de grosime medie. O rochie de ocazie, cu maneci 3/4 tip clopot, accesorizate cu fundite si pietre strass. Se inchide cu fermoar la spate. O rochie cu un design si croi clasic si seducator care iti va scoate formele in evidenta.

Rochie de ocazie peach StarShinerS cu maneca scurta in clos • StarShinerS


rochie-de-seara-model-2017-5rochie-de-seara-model-2017-6

Rochie de ocazie, evazata, fara maneci. Are decolteu in V, se inchide cu fermoar la spate si este captusita pe interior. Partea de sus este din tul cu flori si paiete aplicate iar partea de jos din voal. Un design deosebit, care iti ofera romantism! Va deveni rochia ta preferata pentru orice eveniment!

Rochie Eleganta Lunga Visinie StarShinerS Cu Decolteu In V • StarShinerS


rochie-de-seara-model-2017-7rochie-de-seara-model-2017-8

Rochie de ocazie StarShinerS, lunga, fara maneci din voal. Are decolteu in V si se inchide cu fermoar la spate. Este captusita pe interior pana la genunchi. Este accesorizata cu un cordon cu flori si paiete aplicate. O rochie senzuala perfecta pentru un look rafinat si fermecator.

Rochie Brodata De Ocazie Neagra StarShinerS Accesorizata Cu Cordon • StarShinerS


rochie-de-seara-model-2017-9rochie-de-seara-model-2017-10

Rochie midi din bumbac satinat, cu un croi clos. Are maneci scurte, decolteu in V si se incheie cu fermoar la spate. Cordonul cu broderie cross stich unicat prezinta un detaliu deosebit de original. Poart-o la un eveniment elegant si asorteaz-o cu o pereche de pantofi stiletto.

Rochii de seara modele 2017, oferta completa si preturile vezi aici