dyfashion.ro

Rochii de zi pentru un look impecabil

rochie-de-zi-din-oferta-miss-grey-1

Poarta rochii de zi elegante pentru un look impecabil, oricand, oriunde


Chiar daca zilele se maresc primavara, se inmultesc si activitatile pe care nu vrem sa le ratam si locurile unde trebuie sa fim. Iar cand ti se pare ca tot nu ai suficient timp, o solutie foarte buna este sa porti rochii de zi elegante, care fac o impresie excelenta si la petrecerile sau intalnirile romantice de la ore mai tarzii.

Poti comanda de pe site-ul Miss Grey modelul preferat, ales din numeroasele rochii de zi elegante concepute in atelierul propriu, dar astazi am ales sa-ti prezentam doua rochii casual din noua colectie de primavara, care surprind atat prin confort, cat si prin rafinament.

Fii relaxata si feminina in noile rochii cu buzunare



rochie-de-zi-din-oferta-miss-grey-2rochie-de-zi-din-oferta-miss-grey-3

Bineinteles ca nu vei folosi buzunarele rochiilor pentru portofel, chei sau telefon. Pentru asa ceva ai posetele bine alese, in culori asortate, al caror design te reprezinta si se completeaza frumos cu outfitul. Insa aceste elemente oarecum neobisnuite pentru o rochie iti vor conferi un aer relaxat si o alura increzatoare, care te va insoti pe tot parcursul zilei.

Alege rochii casual cu accente inspirate din curentul hippie


rochie-de-zi-din-oferta-miss-grey-4rochie-de-zi-din-oferta-miss-grey-5

Woodstock, croiala evazata si culorile puternice inspirate din natura sunt cateva din simbolurile rebelilor ani 70, care-si pastreaza si in prezent un rol important in moda si se potrivesc excelent in designul unor rochii de zi elegante pe care le poti purta la o diversitate de evenimente.

O astfel de piesa vestimentara este rochia Matilda, a carei croiala in A avantajeaza siluetele cu solduri mari, iar dantela verde brodata inserata sub forma semnului pacii stilizat, pe langa faptul ca da impresia de lungime, iti confera originalitate si prospetime.

Ziua, pentru diversele drumuri pe care le ai de facut, o poti purta cu o pereche de balerini negri, iar seara vei face furori la o petrecere daca vei incalta niste peep-toes in nuante argintii, nude sau chiar aurii.

rochie-de-zi-din-oferta-miss-grey-6rochie-de-zi-din-oferta-miss-grey-7

Croita din antic de calitate superioara, intr-o nuanta ispititoare de verde smarald, rochia Aria se muleaza discret si flatant pe formele tale, datorita clinilor care-ti accentueaza talia si deschiderii evazate a manecilor, care armonizeaza proportiile. Accesorizeaz-o cu pantofi nude si un colier statement, in ton cu stilul flower-power, si vei fi cu certitudine tinta privilor admirative ale celor din jur.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/poarta-rochii-de-zi-elegante-pentru-un-look-impecabil-oricand-oriunde/