dyfashion.ro

Rochii din dantela in functie de ocazie

rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie1

Cum sa porti rochii elegante din dantela in functie de ocazie


Arta straveche a realizarii frumoasei dantele a fost tainuita multe secole de talentatele cusatorese care compuneau intricate modele florale printr-o munca extraordinar de migaloasa. Astazi, femeile de pretutindeni poarta deseori rochii elegante din dantela, in semn de respect si dragoste pentru aceasta tesatura nascuta din imaginatia si maiestria unor vizionari de demult, dar si datorita delicatei sofisticari pe care o sugereaza.

Colectia Miss Grey de rochii elegante din dantela  ilustreaza armonios diversitatea pieselor vestimentare care compun, datorita pretioasei tesaturi, tinute spectaculoase potrivite pentru evenimentele speciale din viata ta. In continuare, iti vom arata cum sa alegi in functie de ocazie modelele ideale de rochii elegante din dantela.

Ce rochii de seara din dantela poti purta la nunti?


rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie2rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie3

Culori puternice, croieli curajoase si un element spectaculos, aceasta este reteta pentru o prezenta fascinanta la o nunta, unde vrei, cu siguranta, sa atragi privirile tuturor. Cu rochia Anysia, a carei superba dantela in nuante vibrante de bordo compune pe tull un design complex, aristocratic, vei reusi sa emani incredere si rafinament, bucurandu-te in acelasi timp de confortul unei rochii care iti urmeaza fidel linia corpului.

Ce rochii de seara din dantela alegi pentru un botez?


rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie4rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie5

Cand trebuie sa mergi la un botez, incearca sa obtii o tinuta clasica si feminina, fara derapaje in zona senzualitatii evidente. Alege rochii in clos, care nu expun un decolteu prea indraznet, accesorizeaza-le discret si, daca nu poti renunta la negru, fa tot posibilul sa alaturi o culoare vibranta pentru echilibru si o nota optimista, obligatorie la un astfel de eveniment deosebit. Combinatia de dantela mov cu tafta neagra din rochia Lydia e sugestiva pentru codul vestimentar corect in cazul participarii la un botez, de la care vrei sa ramai cu amintiri minunate.

Ce rochii de seara din dantela imbraci la aniversari?


rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie6rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie7

Petrecerile de aniversare sunt, bineinteles, un prilej excelent pentru a dansa pana tarziu in noapte, asa ca va trebui sa te simti confortabil in rochia aleasa. Si pentru ca, cel mai probabil, petreci impreuna cu prietenii, sigur ca vei putea pune accent pe detaliile indraznete, pe transparente si decupaje senzuale. Vei purta cu placere la ziua de nastere a celei mai bune prietene, sau chiar la petrecerea aniversarii tale, rochia Viviane, confectionata din dantela bordo, al carei colier floral integrat iti aduce un plus de delicatete.

Ce rochii de seara din dantela poti purta la petrecerile cocktail?


rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie8rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie9

Pentru a reusi o prezenta plina de stil si rafinament este suficient sa alegi tinute midi, de inspiratie clasica, improspatate prin nuante deosebite si materiale sofisticate. Rochia Tania albastru azuriu surprinde prin culoarea in voga, care scoate foarte bine in evidenta detaliile meticuloase ale dantelei brodate manual, iar decupajul adanc de la spate dubleaza misterul si senzualitatea pe care cu siguranta doresti sa le sugerezi la un astfel de eveniment special.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/cum-sa-porti-rochii-elegante-din-dantela-in-functie-de-ocazie/