dyfashion.ro

Top 5 rochii de primavara

Top 5 rochii pe care trebuie să le ai primăvara aceasta


Pentru că luna martie este despre noi, femeile, trebuie să fim sărbătorite, nu-i așa? Și cum putem să ne bucurăm de zilele însorite dacă nu într-o rochie care să ne facă să strălucim? Pentru că tendințele și colecțiile se schimbă de la un sezon la altul, am pregătit un top al rochiilor care nu trebuie să îți lipsească din garderobă sezonul acesta:


Rochia din dantelă


Elegantă și feminină, rochia din dantelă nu este atât de pretențioasă precum sună. În funcție de model, poate fi purtată atât cu pantofi cu toc, cât și cu pantofi sport. Totul depinde de locul unde vrei să o porți și de stilul pe care îl preferi.

rochie-de-primavara-1rochie-de-primavara-2


Rochia cu imprimeu floral


Este imposibil să nu ai un astfel de model în garderobă, însă cum niciodată nu o să ai prea multe rochii, merită să investești într-o piesă din noile colecții.

rochie-de-primavara-3rochie-de-primavara-4


Rochia cămașă


Perfectă pentru ținutele casual de primăvară, rochia stil cămașă este versatilă și confortabilă. O poți asorta cu o pereche de pantofi cu toc pentru un look elegant și stylish sau cu o pereche de pantofi sport albi, dacă vrei o ținută smart casual de efect.

rochie-de-primavara-5rochie-de-primavara-6


Rochia cu umerii goi


Romantică și jucăușă, rochia cu umerii goi reușește să transmită feminitate și rafinament. Potrivită pentru cele care sunt adeptele stilului feminin, poate fi asortată cu stilettos sau o pereche de sandale cu talpă ortopedică.

rochie-de-primavara-7rochie-de-primavara-8

Rochia Furou


Vedeta anului trecut rămâne în tendințe și sezonul acesta. Purtată simplă sau cu un tricou alb pe dedesubt, rochia furou este unul dintre modelele care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă indiferent de sezon.

rochie-de-primavara-9rochie-de-primavara-10

Acum că ai aflat care sunt must have-urile primăverii, este timpul să îți reorganizezi garderoba și să scoți rochiile la înaintare! Și cum luna aceasta noi suntem sărbătoritele, avem o scuză bună pentru noi achiziții.

Va recomandam colectia de rochii Fashionup! vezi aici

Sursa articol:
http://ceimbracazi.ro/2017/03/08/top-5-rochii-care-te-vei-simti-feminina-primavara-aceasta/