dyfashion.ro

Topuri si rochii cu maneci clopot

topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-1

Trend alert – manecile clopot!


Primavara se apropie cu pasi repezi si e timpul sa incepi sa iti construiesti garderoba pentru sezonul cald. Stii ce nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba de primavara-vara in acest an? Un top sau o rochie cu maneci clopot. Manecile clopot sunt must-have in acest sezon!

Topurile si rochiile cu maneci clopot sunt foarte feminine si versatile. Pot fi integrate atat in tinute casual, office, de club si chiar si in tinute de mers la evenimente.

Croiul manecii clopot pe langa brat pana la cot si usor evazata de la cot spre mana are menirea de a atrage atentia asupra bratelor si soldurilor, in timpul mersului. Acestea sunt ideale pentru cele ce au solduri inguste sau sunt mai lipsite de forme feminine pentru a da un plus de volum zonei.
Chiar si cele cu bust mic pot purta acest gen de croi al manecii, dar e necesar sa aleaga o maneca mai scurta, pana sub cot. In felul acesta ele vor atrage atentia asupra partii de sus a corpului si nu asupra soldurilor.

Iti propun cateva modele de topuri si rochii cu maneci clopot potrivite pentru diferite ocazii.


Bluza cu maneci clopot PrettyGirL Love Potion Green


Acest top cu umerii goi si maneci clopot e perfect pentru o iesire la terasa cu prietenii. Intr-o nuanta de verde Greenary, culoarea anului 2017, e tot ce ai nevoie pentru a-ti completa garderoba de primavara-vara.

topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-2topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-3

Rochie cu maneci clopot Artista Office Buttons Black


Rochia-sacou cu maneci clopot e potrivita pentru o zi petrecuta la birou, dar si pentru o intalnire de afaceri. Iti va conferi un look sobru, dar totodata chic si feminin.
topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-4topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-5


Rochie cu maneci clopot PrettyGirl Daily Charm Blue


Pentru zilele de primavara ai nevoie de o rochie lejera intr-o nuanta de bleu. Va da un boost moralului tau atunci cand te vei simti coplesita de simptomele asteniei de primavara.

topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-6topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-7

Bluza cu maneci clopot StarShinerS Hot Elegance Black


Din garderoba ta de mers in club nu poate lipsi un top din dantela cu maneci clopot. E tot ce ai nevoie pentru a atrage toate privirile si a obtine un look sexy.

topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-8topuri-si-rochii-cu-maneci-clopot-9

Care piesa vestimentara cu maneci clopot e preferata ta?

VEZI SI ALTE TINUTE ELEGANTE PENTRU FEMEI AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-manecile-clopot/