dyfashion.ro

3 moduri in care poti purta camasa

3_moduri_in_care_poti_purta_camasa1

Camasa se reinventeaza sezon de sezon


Camasa ramane in moda si se reinventeaza sezon de sezon. Prezenta acesteia in garderoba oricarei femei este obligatorie. De la simpla camasa alba si pana la modele cu aplicatii, print-uri si croiuri deosebite, aceasta piesa de vestimentatie este intotdeauna salvatoare indiferent de ocazie. Pentru o tinuta office, pentru  iesire in oras sau chiar pentru un eveniment mai formal, camasa poate fi un raspuns potrivit.

Cum porti camasa in functie de ocazie?


1.La birou. O camasa alba, cambrata, calcata impecabil iti va da instant un aer profi. Chiar daca vorbim de un look potrivit pentru birou, nu ezita sa o combini cu o jacheta sau un sacou cu personalitate. Nu uita nici de bijuterii si poate o pereche de pantofi, potriviti pentru job, dar nu standard.

2.La o iesire in oras. O camasa mai larga, cu maneci supradimesionate sau chiar boy fit functioneaza perfect pentru o intalnire cu prietenii. Combinata cu blugi este o formula, care nu da niciodata gres. Foloseste-te de accesorii pentru a da personalitate tinutei. Cercei, bratari sau coliere vor schimba total dinamica outfit-ului.

3.La un eveniment. Cu o fusta medie sau lunga, sau integrata unei tinute de inspiratie masculina, camasa isi face loc si la evenimentele de seara. Alege materiale mai pretioase si accesorizari in acord cu evenimentul. Vei straluci!

3_moduri_in_care_poti_purta_camasa23_moduri_in_care_poti_purta_camasa3

Unde gasesc camasi online de calitate?


In magazinul online LaFemme gasesti camasi femei atat office si elegante dar si casual sau smart din colectia La Femme boutique! Camasi de dama clasice, albe si negre dar si colorate,camasi office potrivite pentru orice tinuta sau silueta.

LaFemme boutique este magazinul online in care gasesti cele mai frumoase camasi de dama online la cele mai mici preturi. Cu o diversitate de modele, culori si imprimeuri, camasile noastre se incadreaza in tendintele acestui sezon si pot fi usor de purtat si accesorizat. Moda pariziana la preturi romanesti!

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/