dyfashion.ro

4 modele de rochii-camasa

4_modele_de_rochie_camasa

Trend alert: rochia-camasa!


Rochia-camasa, de inspiratie masculina, este un item ce nu se va demoda vreodata. O poti purta atat in tinute casual, cat si in tinute office sau elegante, daca stii sa o mixezi si sa o accesorizezi corespunzator.

Cand esti la shopping, in cautarea unei rochii-camasa, trebuie sa tii cont de mai multe aspecte: unde doresti sa o porti, cu ce vrei sa o mixezi si accesorizezi, precum si cat de sexy doresti sa fie. Sunt o multime de modele de rochii-camasa, tu trebuie doar sa stii ce model iti doresti si te avantajeaza.

Mai jos gasesti 4 modele de rochii-camasa de pe StarShinerS.

Rochie cu insertii de broderie PrettyGirl roz deschis cu volanase la baza rochiei


Rochia tip camasa, cu volan pe tivul fustei si maneci 3/4 e perfecta pentru a fi purtata in serile de vara petrecute cu fetele. Chiar si intr-un club in aer liber, purtata cu o pereche de sandale cu toc gros, va arata senzational. Nuanta de roz pal pune in evidenta tenul proaspat atins de razele soarelui.

Rochia tip camasa, cu volan pe tivul fustei si maneci 3/4-1Rochia tip camasa, cu volan pe tivul fustei si maneci 3/4-2

Camasa dama din bumbac PrettyGirl alba cu insertii de broderie


Camasa tip tunica, din bumbac, poate fi purtata atat ca si camasa, cat si ca rochie-camasa. Croita din bumbac e ideala pentru tinute casual de vara, mai ales daca o porti cu manecile suflecate. Alege o marime mai mare pentru un look oversized.

Camasa tip tunica1Camasa tip tunica2

Rochie PrettyGirl Charismatic Lady Cream


O rochie-camasa confectionata dintr-un material usor catifelat. Ideala pentru a fi inclusa intr-o tinuta smart casual alaturi de o pereche de stiletto. Chiar si pentru o zi de primavara petrecuta la birou poate fi cea mai buna alegere.

rochie-camasa confectionata dintr-un material usor catifelat1rochie-camasa confectionata dintr-un material usor catifelat2

Rochie PrettyGirl Battlefield DarkGreen


O rochie-camasa de inspiratie army, cu logo aplicat si buzunare accesorizate cu nasturi. E perfecta pentru tinute casual. Primavara, cand e mai racoare, o poti purta cu o jacheta de blugi pe deasupra si o pereche de tenisi.

rochie-camasa de inspiratie army1rochie-camasa de inspiratie army2

Care model de rochie-camasa e pe gustul tau?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/trend-alert-rochia-camasa/