dyfashion.ro

5 rochii de zi pentru primavara

5-rochii-de-zi-pentru-primavara-1

Top 5 rochii casual pentru primavara


Esti la curent cu tendintele sezonului de primavara-vara 2017? Daca ai aruncat un ochi peste colectiile prezentate de marii designeri, cu siguranta ai remarcat ca sunt nelipsite dungile si imprimeurile florale, denimul, rochiile maxi si camasa reinterpretata.

Pornind de la tendinte, am identificat 5 modele de rochii de zi de pe StarShinerS pentru a-ti completa garderoba!

Rochie cu dungi Fofy neagra cu insertii de broderie


Rochia scurta cu un croi drept si imprimeuri in dungi e perfecta pentru o tinuta de zi. Poart-o pe timpul zilei cu o pereche de balerini. Broderia florala de pe piept da o nota chic tinutei casual.

Pont: Dungile orizontale latesc silueta, asa ca poarta-le cu grija!

5-rochii-de-zi-pentru-primavara-25-rochii-de-zi-pentru-primavara-3

Rochie de zi PrettyGirl albastra cu insertii de broderie


Rochia scurta de zi, din denim, are un croi drept si un volan peplum aplicat la baza tivului. Broderia vesela in forma de fluturi da un plus de culoare tinutei. Poart-o in tinute casual cu o pereche de tenisi albi.

Pont: Manecile 3/4 sunt ideale pentru cele ce au bratele groase in partea de sus, iar volanele peplum pentru cele ce au solduri inguste.

5-rochii-de-zi-pentru-primavara-45-rochii-de-zi-pentru-primavara-5

Rochie PrettyGirl Maxi Style Green


Rochia maxi, intr-o culoare vibranta, e ideala pentru zilele insorite de vara. Intr-un city break, poart-o cu o pereche de balerini aurii, o poseta plic de zi si o palarie supradimensionata din paie. Asimetriile din zona umerilor confera o nota senzuala tinutei de zi.

5-rochii-de-zi-pentru-primavara-65-rochii-de-zi-pentru-primavara-7

Rochie PrettyGirl Different Brown


Rochia tip camasa cu un croi asimetric nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. O poti purta atat cu cordonul rosu ce iti va defini talia, cat si fara, si vei obtine un look lejer de zi. Poart-o cu manecile suflecate si asorteaz-o cu o pereche de sandale joase aurii.

5-rochii-de-zi-pentru-primavara-85-rochii-de-zi-pentru-primavara-9

Rochie StarShinerS Felicity DarkBlue


Rochia tip creion cu imprimeuri florale vii si colorate iti pune subtil in evidenta trupul zvelt. Extrem de versatila, poate fi asortata la orice tip de incaltari. Poart-o cu o pereche de stiletto, balerini, sandale cu toc mic si gros sau o pereche de tenisi.

5-rochii-de-zi-pentru-primavara-105-rochii-de-zi-pentru-primavara-11

Ce model de rochie ti-ai trecut pe lista de cumparaturi?

ROCHII DE ZI, OFERTA COMPLETA AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/top-5-rochii-casual-pentru-primavara/