fashiondays.ro

Costume de baie sexy din 2 piese

costum-de-baie-sexy-si-provocator1

Costumul de baie din 2 piese – sexy si provocator


Costumele de baie din 2 piese te vor ajuta sa te simti increzatoare, sexy si feminina si sa atragi privirile tuturor pe plaja. Poti opta pentru un costum de baie in culori puternice, cu imprimeuri indraznete sau pentru unul intr-o culoare discreta. Indiferent de model, acesta iti va conferi un aer elegant si incitant.

Iti prezint 4 modele de costume de baie din 2 piese cu adevarat superbe!


Costum De Baie Disclosure Green


Costumul de baie din doua piese Costum De Baie Disclosure Green cu slip normal si sutien  cu bretele detasabile iti asigura un bronz perfect, fara urme. Verdele turcoaz da un plus de stralucire tenului bronzat si potentiaza culoarea bronzului.

costum-de-baie-sexy-si-provocator2costum-de-baie-sexy-si-provocator3


Costum De Baie StarShinerS Brodat Malaysia Pink


Costumul de baie din doua piese Costum De Baie StarShinerS Brodat Malaysia Pink e alegerea perfecta pentru zilele de vara petrecute la piscina. Sutienul triunghi sustine si pune in evidenta bustul, iar slipul reglabil poate fi ajustat la dimensiunea taliei.

costum-de-baie-sexy-si-provocator4costum-de-baie-sexy-si-provocator5


Costum De Baie Cosita Linda Verano Black


Costumul de baie din doua piese, cu broderie cusuta manual, bretele detasabile si bust buretat pune frumos in evidenta trupul atins de razele soarelui. Daca iti doresti un model mai clasic, dar totodata chic acest costum de baie e alegerea ideala.

costum-de-baie-sexy-si-provocator6costum-de-baie-sexy-si-provocator7


Costum De Baie Ana Radu Hottest Red


Costumul de baie Ana Radu cu imprimeuri colorate si sutien push-up iti va face vara frumoasa si exotica. Sutienul cu push-up e perfect atat pentru un bust mic caruia ii va da volum, cat si pentru un bust mai mare a carui frumusete o va scoate in evidenta.

costum-de-baie-sexy-si-provocator8costum-de-baie-sexy-si-provocator9

Te-ai gandit deja pentru ce model de costum de baie vei opta in aceasta vara? Te poti inspira de aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/costumul-de-baie-din-2-piese-sexy-si-provocator/