dyfashion.ro

Culori la modă în primăvara/vara 2017

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-1

Ultimele culori la modă în sezonul primăvară/vară 2017


Pentru o ținută în trend, află care sunt culorile vedetă ale sezonului de primăvară-vară 2017 și cum poți să le alegi pe cele mai memorabile! Chiar dacă ai un stil mai clasic sau unul mai avant gardist, culorile alese de designeri în sezonul acesta te vor entuziasma instant.

Alege greenery, galben, kaki sau culorile nude pentru o prezență impecabilă în acest sezon și combină-le cu stil pentru un rezultat chic!


1. Greenery, verdele desemnat culoarea anului 2017


Dacă îți dorești să porți verde în sezonul cald, atunci avem vești bune pentru tine!

Declarată culoarea anului 2017, Greenery este o nuanță de verde primăvăratică, plină de lumină și prospețime. Lasă-te inspirată de vitalitatea acestei culori și alege articole în nuanțe de verde luminoase și puternice, care pot scoate orice ținută în evidență.

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-2
Rochie de zi cu imprimeu floral cu accente greenery – Vezi aici!

Poți purta atât piese vestimentare, cât și accesorii de efect în această culoare. Alege o rochie maxi și și vaporoasă în nuanțe de verde pline de dinamism sau o pereche de sandale de vară verde-închis pentru o ținută de vară stylish.

Pentru o ținută casual potrivită pentru birou, poți alege o cămașă elegantă într-un ton temperat de verde, pe care să o asortezi cu o pereche de pantaloni albi. Dacă îți dorești o ținută de club, atunci nu ezita să optezi pentru o rochie într-o nuanță vibrantă!

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-3
Rochie verde din matase naturală pictată manual – Vezi aici!


2. Khaki și nuanțele nude, urbane


Culorile nude nu trebuie să fie plictisitoare! Designerii celebrelor case de modă au demonstrat că sezonul acesta poți să fii o prezență impecabilă și dacă alegi să porți nuanțe neutre, precum bej, cream sau khaki.

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-4
Rochie de zi cu volane în nuanță nude – Vezi aici!

Poartă culori nude cu încredere și compensează printr-o croială inedită sau un pattern surprinzător. Primăvara asta se poartă volanele ample, iar pentru o ținută de zi, poți alege o rochie cu volănașe într-o culoare de nuanța pielii pentru un look boem. Iar dacă vrei să scoți în evidență o broderie în stil tradițional, o rochie bej cu aplicații va fi o ținută de seară de efect!

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-5
Bluza urbana Kaki – Vezi aici!

Unul dintre articolele preferate ale stiliștilor este blazerul în nuanțe deschise, bej sau ivory. Asortează-l cu o fustă conică și vei obține un look office instant. Iar pentru serile răcoroase de primăvară, poți combina un blazer cu o pereche de jeanși sau o rochie midi.

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-6 
Rochie cu transparente nude – Vezi aici!!

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-7 
Fusta de piele nude – Vezi aici!

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-8 
Costum cream-nude – Vezi aici!!


3. Galbenul solar


Pe lângă verde și nuanțe nude, designerii au ales culoarea galben pentru a completa paletă cromatică a sezonului. De la galben lime la nuanțe fosforescente, galbenul este o culoare veselă, solară și plină de viață, care se potrivește nemaipomenit cu vremea frumoasă de afară.

Pentru a purta galben precum vedetele de pe Red Carpet, alege nuanța potrivită, care îți complimentează tonurile naturale ale tenului. Nu uita să iei în considerare și momentul zilei sau ocazia: pentru ținute de zi încearcă galben pai sau solare, iar pentru o ținută de seară, încearcă o rochie fosforescentă.

culori-la-moda-in-primavara-vara-2017-9

Rochie galbenă cu mâneci bufante din bumbac – Vezi aici!

Pentru că galben este o culoare puternică, alege pentru o ținută de zi un singur articol în această culoare. Dacă îți dorești o ținută cu personalitate, alege o rochie galbenă: pentru office, rochiile de primăvară midi sunt cea mai bună alegere, în timp ce pentru ocaziile speciale poți opta pentru o maxi dress vaporoasă cu detalii etnice.

Sursa:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-vara-2017/