dyfashion.ro

Fusta in clos si fusta tip creion

2 modele de fuste ce iti vor asigura un look trendy si feminin!


Din categoria fustelor sunt doua modele care sunt must-have in garderoba: fusta in clos si fusta tip creion. Fusta in clos e ideala pentru cele ce au solduri inguste sau sunt lipsite de forme feminine. Cele cu solduri late pot opta pentru o fusta in clos ce nu are mult volum pe partile laterale.

Fusta tip creion pune in evidenta formele feminine. Asa ca, daca ai o silueta clepsidra, e tot ce ai nevoie pentru a ti-o evidentia. Arata superb si pe un corp triunghi sau rotund. O poti purta chiar si daca esti lipsita de forme feminine in zona soldurilor, insa doar impreuna cu un top peplum.

Am ales 2 fuste in clos si 2 fuste tip creion de pe StarShinerS ce au un model deosebit.

Fuste in clos

Fusta Daniella Cristea Trendy Woman Peach


Fusta in clos, cu talie inalta, cu un design elegant si feminin poate fi purtata in tinute primavaratice. Combin-o cu un body senzual sau un top cu asimetrii sau volane pentru un look ultra-feminin!



Fusta StarShinerS Kaleidoscop Charm Gold


Fusta in clos intr-o nuanta metalica e alegerea potrivita daca iti doresti sa fii in tendinte. Poart-o la o iesire in club cu un crop top si o pereche de stiletto cu toc cat mai inalt. Vei avea o aparitie de invidiat!



Fuste creion

Fusta PrettyGirl Power Lady Orange


Fusta creion cu crapatura in fata si nasturi aplicati are un design aparte. O poti integra in tinute office alaturi de o camasa sau un pulover mai subtire si o esarfa interesanta legata la gat.



Fusta Top Secret S025858 Black


O fusta creion scurta, cu franjuri, potrivita pentru tinutele de mers in club. Poart-o cu un top simplu sau chiar cu un tricou alb din bumbac si o pereche de sandale interesante, cu multe barete, pentru un look effortlessly chic!



Sursa articol:
http://starsblog.ro/2-modele-de-fuste-ce-iti-vor-asigura-un-look-trendy-si-feminin/